Stålkonstruktioner fra BSB Industry

Skræddersyede løsninger fra a-z
BSB Industry er en ordreproducerende virksomhed, som fremstiller skræddersyede metalbearbejdningsløsninger i stål, jern, aluminium, rustfri og sort stål.

 

Vi tilbyder produkter og stålkonstruktioner fra start til slut - det kan omfatte skæring, bukning og svejsning, specialopbygninger af både stålkonstruktioner, maskiner og industrianlæg, skaffe CE-godkendelse af maskiner, og foretage montage af det færdige arbejde.

 

Stor international kapacitet
BSB Industry råder over yderst moderne produktionslokaler i Danmark og Polen med stor krandækning, og vi er i besiddelse af en allround maskinpark. Dette gør det muligt at løse langt de fleste opgaver direkte på fabrikken, hvilket kommer vores kunder til gode i form af lavere produktionsomkostninger.

 

 

 

Kundernes tilfredshed i centrum
Siden grundlæggelsen i 2000 har kvalitetsbevidsthed, alsidighed og kundens tilfredshed været det centrale i hverdagen, hvilket har gjort BSB Industry til en seriøs og stabil samarbejdspartner, der kan tilbyde unikke kvalitetsløsninger tilpasset den enkelte kundes individuelle behov.

 

Vores medarbejdere har alle solid faglig og praktisk erfaring, hvilket sikrer optimale løsninger og det bedst mulige flow gennem hele arbejdsgangen.

 

Kvalitet

Vi lægger stor vægt på at være på forkant med teknologien inden for pladebearbejdning samt at levere kvalitetsprodukter og opfylde aftalte kundekrav og leveringsterminer. Derudover er "value for money", seriøs rådgivning og afhjælpning af kapacitetsproblemer en stor del af vores service over for vores kunder.

Læs mere >