9. november 2021

BSB Industry søger økonomiassistent

Har du talforståelse, er du analytisk og ferm til IT, så er det måske dig, vi leder efter som vores nye økonomiassistent.

BSB Industry Kontor 11

Du får, med reference til vores CFO, ansvaret for at løse virksomhedens opgaver inden for bogholderi. Denne opgave giver dig mulighed for at anvende og udvikle dine kompetencer. Du får ligeledes rig mulighed for at blive udfordret, da BSB Industry er en koncern med en ambitiøs vækststrategi.

Vi tilbyder et ansvarsfuldt job i en virksomhed med en familiær atmosfære, hvor vi hjælper hinanden, imens vi har det sjovt. En hverdag med en flad struktur, hvor der er store ambitioner, dynamik og kort vej til handling.

I BSB Industry har vi et arbejdsmiljø, hvor der er stort fokus på medarbejdernes udvikling og trivsel, en stor grad af ansvar og medindflydelse og en åbenhed i virksomheden for at hjælpe hinanden i mål.

Du får en mulighed for at gøre en forskel som en nøglespiller med spændende udfordringer og at udvikle dig sammen med virksomheden.

Opgaverne i økonomifunktionen er bl.a.:

 • Debitor-, kreditor- og finansbogføring
 • Lønregnskab
 • Momsregnskab og afstemninger
 • Diverse indberetninger til offentlige instanser
 • Ad hoc-økonomiske analyser

Kunne du tænke at blive Karens nye økonomikollega?

”Jeg er stolt af at arbejde i et firma som BSB Industry. Her er plads til forskelligheder, og de er ikke aldersforskrækket, men ser et potentiale i os ældre medarbejdere. Vi er to, der er 67+. Jeg selv blev ansat som 60-årig og har virkelig følt mig værdsat som en ligestillet medarbejder på alle måder.

Jeg har nu bedt om at komme ned i tid og kun arbejde tre dage om ugen. Jeg blev mødt med stor velvillighed og forståelse og kunne selv bestemme, hvor meget jeg ville gå ned i tid med mulighed for at trappe langsomt ud af arbejdslivet. Tak BSB”

Karen Iversen, regnskabsassistent

Din profil

Du har en relevant økonomisk uddannelse med praktisk erfaring fra bogholderiet, hvor du har været beskæftiget med almindelige regnskabsmæssige opgaver, gerne i en produktionsvirksomhed.

Du trives med en stor kontaktflade og mange bolde i luften. Du arbejder systematisk, er vedholdende af natur og det du afleverer, er i høj kvalitet.

 • Du har styr på detaljerne og overholder deadlines
 • Du har en god fornemmelse af hasteopgaver
 • Du er klar til at gøre det ekstra, der skal til, når en opgave presser på
 • Fleksibilitet er et must
 • Du er ok med at arbejde med rutine prægede opgaver

Som person er du positiv og skaber en god energi omkring dig. Du ved, at økonomifunktionen er en servicefunktion, og du håndterer derfor samarbejdet på en måde, så andre kan lide at arbejde sammen med dig.

Du trives med selvstændigt ansvar, har en naturlig nysgerrighed på at lære nyt og kan håndtere forandringer med en positiv indstilling.

Derudover forventer vi at du har indgående kendskab til Excel, og det er en fordel, hvis du har indgående kendskab til Microsoft Navison.

Måske har du lidt erfaring med analysearbejde, rapporterings- og kontrolfunktioner, og kan i det hele taget lide en rolle, hvor du udover de daglige opgaver i økonomifunktionen også interesserer dig for processer og datakvalitet.

Vi tilbyder

 • En alsidig hverdag i en spændende virksomhed
 • En attraktiv stilling, hvor ansættelsesforhold naturligvis matcher kvalifikationer og baggrund
 • En uformel organisation med plads til smil, engagerede medarbejdere og fin kantineordning
 • Et godt samarbejde med kollegaer på tværs af organisationen
 • Løn efter kvalifikationer

Nøgleordene i BSB er alsidighed, kundetilfredshed og kvalitet i verdensklasse. Hvis du, sammen med de øvrige 250 medarbejdere fordelt på Polen og Danmark, vil være en del af en spændende virksomhed med dedikerede ledere og medarbejdere, så send din ansøgning hurtigst muligt. Vi tager løbende kandidater ind til samtale og opstart er 3. januar 2022.

Har du spørgsmål til stillingen kan du kontakte Partner/CFO Claus Iwersen på +45 21 93 90 43.

Ansøgning, CV og eventuelle bilag bedes sendes via jobindex.

Kontakt

Claus Iwersen
Partner / CFO

Claus Iwersen

Bliv ringet op

Har du spørgsmål om produkter og løsninger, eller ønsker du et uforpligtende tilbud?

Tak for din henvendelse. Vi kontakter dig hurtigst muligt.