10. september 2021

BSB søger ordrebehandler/kontorassistent (barselsvikariat – fuld tid)

Har du flair for god kommunikation, kundeservice og er vant til at håndtere bl.a. ordrebehandling, indkøb og koordinering? I BSB Group søger vi vi en ordrebehandler/kontorassistent (barselsvikariat – fuld tid).

Nina Gjelstrup

BSB Group er en global leverandør af stålkomponenter og stålkonstruktioner og i gang med en ambitiøs vækststrategi.

Har du flair for god kommunikation, kundeservice og er vant til at håndtere bl.a. ordrebehandling, indkøb og koordinering, er det måske dig, vi leder efter.

Vi tilbyder

Du tilbydes et job, der byder på mange forskellige opgaver i en virksomhed med en familiær atmosfære, hvor vi hjælper hinanden, imens vi har det sjovt. Du får en mulighed for at gøre en forskel som en nøglespiller med spændende udfordringer og at udvikle dig sammen med virksomheden.

Opgaverne vil blandt andet omfatte:

  • Ordrebehandling
  • Håndtering af forespørgsler
  • Udarbejdelse af tilbud
  • Indkøb
  • Koordinering af leveringer
  • Fakturering

Vores forventninger

Du har erfaring med ordrebehandling, ideelt set fra jern- og metalindustrien. Du trives med en stor kontaktflade og mange bolde i luften. Du arbejder systematisk og er vedholdende af natur. Du kan arbejde selvstændigt, men har de menneskelige egenskaber, der skal til for at skabe samarbejde på tværs af organisationen. Du har gode IT-færdigheder samt taler og skriver dansk og engelsk.

Du har erfaring med ERP-systemet Navision.

Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke afgørende.

Din dagligdag i BSB Group

Når du træder ind ad døren hos BSB Group, vil du opleve en uformel stemning og et godt kollegaskab i en ejerledet løsnings- og udviklingsorienteret virksomhed.

Derudover vil du opleve:

  • En hverdag med en flad struktur, hvor der er store ambitioner, dynamik og kort vej til handling.
  • Et arbejdsmiljø, hvor der er stort fokus på medarbejdernes udvikling og trivsel.
  • En stor grad af ansvar og medindflydelse
  • En åbenhed i virksomheden for at hjælpe hinanden i mål.

Du vil få en bred kontaktflade, være i tæt kontakt med kunder og underleverandører og endelig være et vigtigt bindeled i virksomheden.

Vil du have et selvstændigt job hos en moderne vækstvirksomhed?

Nøgleordene i BSB er alsidighed, kundetilfredshed og kvalitet i verdensklasse. Hvis du, sammen med de øvrige 250 medarbejdere fordelt på Polen og Danmark, vil være en del af en spændende virksomhed med dedikerede ledere og medarbejdere, så send din ansøgning hurtigst muligt. Vi tager løbende kandidater ind til samtale og opstart er 1. november 2021.

Har du spørgsmål til stillingen, kan du kontakte Partner/CFO Claus Iwersen på +45 2193 9043 eller virksomhedens HR-partner på sonja@stokholmhr.dk.

Kontakt

Claus Iwersen
Partner / CFO

Claus Iwersen

Bliv ringet op

Har du spørgsmål om produkter og løsninger, eller ønsker du et uforpligtende tilbud?

Tak for din henvendelse. Vi kontakter dig hurtigst muligt.