9. maj 2023

Er du klar til at stå i spidsen for HQSE i en af dansk industris mest succesfulde virksomheder?

BSB Industry er i gang med en ambitiøs vækststrategi og søger en kvalitetschef, som kan præge og øge indflydelse på, hvordan der arbejdes med kvalitet og miljø i en af dansk industris mest succesfulde virksomheder.

CNC Flammeskæring

Det er et bredt job med afgørende betydning for BSB-Industrys udvikling på international plan.

Med reference til den administrerende direktør og som en del af ledergruppen, bliver du overordnet ansvarlig kvalitet, sikkerhed, arbejdsmiljø, miljø og bæredygtighed.

Du bliver ansvarlig for, at virksomheden i Denmark og Polen altid opretholder de kvalitetskrav, der kræves som ISO certificeret virksomhed og i samarbejde med hele organisationen, sørger du for at nuværende og nye procedurer og krav implementeres. BSB Industry har pt. følgende certificeringer: 9001, 14001 og 45001, EN 1090-2, 1090-3, 3834-2, som er implementeret i organisationen.

Det er dig, der sætter dagsordenen og sikrer fokus på kvalitet, sikkerhed og miljø ligesom du også er ansvarlig for at udvikle og implementere virksomhedens bæredygtighedspolitik i tæt dialog med ledelsen, herunder implementering af FN’s verdensmål.

I dagligdagen har du ansvaret for dit danske team og det funktionelle ansvar for kvalitet i den polske afdeling. Sammen løser i opgaver inden for følgende overskrifter:

 • Drift og udvikling af kvalitetsledelsessystemet
 • Udbredelsen af en kvalitetsforbedringskultur
 • Kommunikation med kunder omkring kvalitetsspørgsmål og reklamationsbehandling
 • Kunde- og leverandøraudits samt interne audits
 • Implementering af bæredygtighedspolitik
Ledelsen: Scanningssystem sikrer kvalitet og sporbarhed

Analytisk og Hands-on profil

Du har erfaring fra lignende stilling, gerne indenfor jern- og metalbranchen. Du har været vant til at indgå i en teknisk kontekst og i forhold til HQSE vægter Q højest. Du har gerne en videregående uddannelse, men din erfaring og din personlighed vægter højest.

Du taler og skriver engelsk på et højt niveau.

Som leder er du en stærk kommunikator og en god teamspiller, der møder folk i øjenhøjde. Du gemmer dig ikke bag skærmen, men er synlig i dagligdagen og går forrest i udviklingen af en kultur med henblik på at forebygge fejl, arbejdsskader og klimaaftryk.

Du trives med forandringer og brede opgaver.

Du er handlekraftig med en naturlig gennemslagskraft og vedholdenhed. Du besidder en coachende lederstil og har en systematisk arbejdsform og et godt overblik.

Claus Iwersen / Partner & CFO

Erfaring, ledelse og viden

Du har erfaring fra lignende stilling, gerne indenfor jern- og metalbranchen. Du har været vant til at indgå i en teknisk kontekst og i forhold til HQSE vægter Q højest. Du har gerne en videregående uddannelse, men din erfaring og din personlighed vægter højest.

Claus Iwersen / Partner & CFO

Kunne du tænke dig at være en del af BSB?

Du tilbydes et spændende job i en international virksomhed med kort vej fra idé til handling, hvor du kan sætte et betydeligt præg på virksomhedens udvikling.

BSB Industry er en løsnings- og udviklingsorienteret virksomhed, som i dag tæller ca, 300 medarbejdere på fabrikker i Danmark og Polen.

En virksomhed med nøgleord som alsidighed, kundetilfredshed og ambition om kvalitet i verdensklasse.

En af virksomhedens væsentligste parameter for succes er vores medarbejdere, som hver dag er dedikerede til at skabe værdi for kunden, og hvis du bliver en del af BSB vil du opleve

 • En uformel stemning og et godt kollegaskab
 • En hverdag med en flad struktur, hvor der er store ambitioner, dynamik og kort vej til handling
 • Et arbejdsmiljø, hvor der er stort fokus på medarbejdernes udvikling og trivsel
 • En stor grad af ansvar og medindflydelse
 • En åbenhed i virksomheden for at hjælpe hinanden i mål
 • Dygtige kolleger og gode muligheder for både faglig og personlig udvikling
Succes i USA kræver mere fræse-kapacitet

Passer ovenstående på dig?

Så send din ansøgning hurtigst muligt. Vi tager løbende kandidater ind til samtale og opstart er snarest muligt.

Har du spørgsmål til stillingen kan du kontakte CEO Morten Krusborg på +45 30 43 98 26 / CFO Claus Iwersen på +45 21 93 90 43 eller send din ansøgning og CV hurtigst muligt via QuickApply nedenfor.

Kontakt

Claus Iwersen
Partner / CFO

Claus Iwersen

Kontakt

Morten Krusborg
CEO

Morten Krusborg

Bliv ringet op

Har du spørgsmål om produkter og løsninger, eller ønsker du et uforpligtende tilbud?

Tak for din henvendelse. Vi kontakter dig hurtigst muligt.