21. juni 2021

Tommy opfinder træskelet til transport af flanger til USA

60-årige Tommy Pedersen er lidt af en blæksprutte. I sin rolle som Warehouse & Logistics Manager i BSB Industry holder han styr på lageret, logistikken og de dygtige lagermedarbejdere på Industrivej og Vingen i Lunderskov. Men han går heller ikke ad vejen for at byde ind med sit opfinder-gén.

Tommy Petersen

- I BSB Industry har vi fået godt gang i salget til USA. Vi producerer og leverer blandt andet fundamenter til flanger, der bruges i opsætningen af landvindmøller. I starten var vi udfordret af, at vores transportudstyr ikke passede til de containere, der skulle transportere fundamenterne til USA. Det fik jeg løst ved at opfinde et nyt træskellet, der passer 100 % til fundamenterne og til den oversøiske containerskibstransport, forklarer Tommy Pedersen.

Leveringssikkerhed er en prioritet

Den innovative løsning er et godt eksempel på, at Tommy Pedersen og BSB Industry gør sig umage for at imødekomme kundernes ønske og sikre en solid transport, hvor de rigtige varer kommer trygt frem til tiden.

- En af mine vigtigste opgaver er at sikre, at vi får leveret det rigtige og til tiden. Leveringssikkerhed er et afgørende parameter for vores kunder. Derfor har vi altid én mand, der læsser containerne, og en anden der kontrollerer, at vi har pakket de rigtige varer, og at der ikke er skader på varerne. Er der for eksempel en flænge i glasfiberet i KitSettet til vindmøllerne, sorterer vi det fra, understreger Tommy Pedersen.

BSB Industry er god arbejdsplads

Udover at opfinde nyt transportudstyr og kvalitetssikre leverancerne, har BSB Industry’s Warehouse & Logistics Manager en lang række opgaver, der, ifølge Tommy Pedersen selv, er med til at skabe en afvekslende og spændende arbejdsdag.

- Jeg laver læsseplan, sørger for at mærke varer op, udleverer montageordre, indkøber varer og indhenter priser på paller og rammer til transport. I løbet af min arbejdsdag har jeg en masse koordinering med transportfirmaer, lagerne, produktionen og medarbejderne. Til august har jeg været 11 år i BSB Industry, og jeg nyder stadig de mange forskellige udfordringer, arbejdsopgaver og ikke mindst samværet med mine dygtige kolleger, fortæller Tommy Pedersen.

Tommy Pedersen fejrede i 2020 10-års jubilæum i BSB Industry. Han er 60 år og bor privat i Christiansfeld.

Kontakt

Tommy Pedersen
Warehouse & Logistics Manager

Tommy Pedersen

Bliv ringet op

Har du spørgsmål om produkter og løsninger, eller ønsker du et uforpligtende tilbud?

Tak for din henvendelse. Vi kontakter dig hurtigst muligt.