QHSE

Kvalitet, sundhed, sikkerhed og miljø

CBI

En proaktiv tilgang kombineret med fleksibilitet er kodeord i en verden i forandring, hvor vi er nødt til at fokusere på, hvordan vi kan være bedre i morgen end i dag. Vi bruger input fra både QHSE og fra hele virksomheden til at løfte vores drift og vores forretning op på et niveau, hvor kun det bedste er godt nok.

Ved hjælp af vores program til optimering og udvikling, "Continuous Business Improvement" (CBI), forbedrer vi systematisk og løbende vores færdigheder og kompetencer for at nå vores mål om at være din foretrukne leverandør og partner, når det kommer til skæring, bearbejdning og svejsning af stål, rustfrit stål og aluminium.

Kvalitet

I BSB Industry ser vi det som vores vigtigste opgave at levere kvalitetsløsninger i stål, rustfrit stål og aluminium. Det betyder, at du i BSB Industry vil finde en partner, der tilbyder og leverer professionel rådgivning, overholder aftalte krav og frister og leverer et avanceret produkt af højeste kvalitet og en service, der matcher.

Vi arbejder løbende med kvalitetssikring for at opnå stabile processer i hele organisationen, som vil manifestere sig i kvalitetsprodukter til levering på aftalte tidspunkter. På samme tid har vi et højt niveau af kvalitetskontrol, hvor processerne alene ikke sikrer en god kvalitet.

EN1090: Re-certificering er gennemført. Vi afventer det nye certifikat.

Stolt medlem af APQP4Wind

APQP4Wind er den fælles referenceramme, der skal bruges i branchen til at styrke samarbejdet mellem producenter og leverandører. APQP4Wind har til formål at gøre processen vedrørende krav til produktkvalitetssikring såvel som processen vedrørende produktlancering så klar som mulig og have en vision om at afstemme og modne vindindustriens globale forsyningskæde og være den kvalitetssikringsmetode, der anvendes af hele den globale vindindustri fra design til slutbruger.

Læs mere om APQP4Wind
Sundhed og sikkerhed ISO 45001 + Bek. 1409/2020 1

Sundhed og sikkerhed

Vores medarbejdere er vores største aktiv, og det er af største vigtighed for os at skabe og fastholde en arbejdsplads, hvor medarbejderne føler sig velkomne og værdsatte. Samtidig er det vores mål at have sunde medarbejdere i et sikkert miljø.

Disse to parametre er afgørende faktorer for vores virksomhed i en verden i hastig forandring, og vi bruger dem til at sikre, at nye projekter og processer planlægges og gennemføres under hensyn til at reducere alle former for risici.

Miljø ISO 14001 1

Miljø

Som underleverandør til vindmølleindustrien føler vi i BSB Industry en særlig forpligtelse til at arbejde intensivt med miljøet. Det betyder, at vi har fokus på bæredygtighed, cirkulær økonomi og genbrug samt en grøn tilgang til løsninger.

Energibesparelse, affaldshåndtering og generel miljøoptimering er alle aktive komponenter i BSB Industrys produktion og almene drift og gælder endvidere som overordnet og obligatorisk præmis i alle nye projekter og processer.

QHSE - BSB Industry 3
Klik og se vores grønne kronesmiley på Arbejdstilsynets hjemmeside
Klik og se vores grønne kronesmiley på Arbejdstilsynets hjemmeside

FN’s 17 Verdensmål

Naturen ligger vores hjerter nært i BSB Industry. Vi bekymrer os om klimaet og arbejder efter flere af FN’s 17 Verdensmål for at være med til at skabe en bæredygtig fremtid for vores børn og børnebørn.

FNs 17 Verdensmål 1

Vi har særligt fokus på mål 12, der handler om ansvarligt forbrug og produktion og naturligvis mål 7, der fokuserer på bæredygtig energi og mål 13, der koncentrerer sig om klimaindsatsen.

Mål 12: Ansvarligt forbrug og produktion

Hvis vi for alvor vil gøre noget for at sikre en bæredygtig fremtid, så er det især vores forbrug og produktion, vi skal ændre på. I BSB Industry arbejder vi konstant på at minimere vores klimaaftryk i produktionen. Vi er en del af den tunge industri, hvor produktionsapparat har et højt energiforbrug. Desto vigtigere er det, at vi handler og tager et klimaansvar.

Stål genbruges

Et af delmålene i mål 12 er, at vi inden 2030 skal nedbringe affaldsmængden betydeligt gennem forebyggelse, reduktion, genbrug og genanvendelse. I BSB Industry sorterer vi naturligvis alt affald. Vi genbruger alt det, vi kan, og langt den største del af den stål vi får fra stålværkerne, er genbrugsstål fra nedslidte biler, cykler og gamle stålkonstruktioner.

100 % grøn energi

Vores produktion har i flere år kørt 100 procent på grøn energi produceret af vindmøller. Vi har naturligvis installeret LED belysning, ligesom en luft til luft varmepumpe har erstattet gas. Opvarmningen af bygningerne med varmepumpen giver en årlig CO2 besparelse på ikke mindre end 81 tons.

Effektiviseringer til gavn for klimaet er konstant i spil og ved at installere et behovsstyret ventilations- og udsugningssystem, sparer vi 307.000 kilowatt om året.

Miljøledelsessystemet 14001

I BSB Industry har vi implementeret miljøledelsessystemet 14001. Med certificeringen skaber vi større gennemsigtighed og vished for, at vi arbejder seriøst med miljø og klima ved at købe grøn energi, affaldssortere, bruge genbrugsmaterialer, producere på nye, moderne maskiner og ved konstant at have fokus på klimavenlige tiltag, der er med til at skabe en bæredygtig fremtid.

Mål 7 og 13: Bæredygtig energi og klimaindsats

Mål 7 handler om at give alle adgang til pålidelig, bæredygtig og moderne energi, mens mål 13 både går på, at vi skal bremse klimaforandringerne og styrke vores modstandskraft mod de forandringer, der nu ikke længere kan undgås. Vi skal eksempelvis reducere vores udslip af CO2 ved at erstatte fossile brændstoffer som kul, gas og olie med bæredygtig grøn energi fra eksempelvis vindmøller.

I BSB Industry producerede vi til vindmølleindustrien allerede inden, der var noget, der hed Verdensmål. Men med Verdensmålene er vi blevet endnu mere bevidste om vigtigheden af at få konverteret fra fossile brændstoffer og til blandt andet vindenergi, herunder et øget behov for netop vores totalløsninger inden for eksempelvis Anchor Cages løsninger.

Vi tager ansvar og arbejder strategisk med konstant at optimere og udvikle vores produktion, så vi også i fremtiden producerer med omtanke for miljøet og så tæt på kunderne som muligt, for på den måde er vi med til at skabe en fremtid med bæredygtig energi.

Vindmøller 2

Download vores QHSE Politik

Har du brug for en seriøs samarbejdspartner?

Vil du vide mere om, hvordan vi arbejder med kvalitet, sikkerhed, sundhed og miljø?

Kontakt

Winnie Fedders
Head of QHSE & CBI

Winnie

Bliv ringet op

Har du spørgsmål om produkter og løsninger, eller ønsker du et uforpligtende tilbud?

Tak for din henvendelse. Vi kontakter dig hurtigst muligt.