Totalløsninger

Totalløsninger i stål, rustfrit stål og aluminium

Bearbejdning - BSB Industry_0010.jpg

Efterspørger du kundetilpassede totalløsninger i stål, rustfrit stål og aluminium? I BSB Industry har vi kapaciteten, en topmoderne maskinpark og fagligt stærke medarbejdere, der hver eneste dag arbejder fokuseret på at sikre dig og din virksomhed kvalitetsløsninger til aftalt leveringstid og til konkurrencedygtige priser.

Når din virksomhed vælger en totalløsning fra BSB Industry, håndterer vi hele processen fra rådgivning over montage af den færdige løsning til service og vedligeholdelse. Kombinationen af vores professionelle rådgivning og kompetencer inden for skæring, bearbejdning, svejsning og logistik er din garanti for håndværk og kvalitet i verdensklasse.

Processen i totalløsningen:

 1. Rådgivning
 2. Udvikling
 3. Indkøb
 4. Produktion
 5. Montage
 6. Supply Center
 7. Service og vedligeholdelse

Totalløsningerne udvikles og produceres in-house på vores fabrikker i Danmark og Polen, og med en kapacitet på 20.000 kvadratmeter under tag og en god løftehøjde har vi fleksibiliteten til at producere såvel dine mindre opgaver som større komplekse løsninger.

Vi producerer efter ordre, rådgiver, produktionsmodner og tager del i udviklingen af dit produkt. Alt sammen med et fokus på at levere en løsning, der lever 100 procent op til dine forventninger og krav, hvad enten du opererer i vindbranchen, offshore eller i den traditionelle industri.

Hvorfor vælge BSB Industry?

 • Dine ønsker og behov til produkter er i centrum
 • Du får professionel rådgivning
 • Du er sikret kvalitetsprodukter
 • Du får konkurrencedygtige priser som øger din konkurrenceevne
 • Du får løst komplicerede opgaver
 • Du oplever kort leveringstid og høj leveringssikkerhed

Har du brug for en totalløsning?

Få en totalløsning inden for stål, rustfrit stål eller aluminium.

Kontakt

Kristian Sloth