19. december 2023

Glædelig Jul & Godt Nytår 2023

Juletiden er traditioner, fællesskab, glæde, hygge og nærvær, der omfavner alle og minder os om at sætte pris på de mange gode oplevelser, tiltag og succeser, vi har haft sammen i årets løb.

Julehilsen 2023 Julekugler

I BSB Industry er vi særligt stolte af, at vi var nomineret til Verdensmålsprisen i Kolding Kommune for vores arbejde med bæredygtighed. Her er det værd at nævne, at vi blandt andet bruger 100 % grøn vindmøllestrøm og klimavenlig, co2-neutral svejsegas. Begge tiltag giver en markant klimagevinst.

Naturen ligger vores hjerter nært i BSB Industry. Vi bekymrer os om det klimaaftryk, vi sætter og den verden, vi giver videre til vores børn og børnebørn.

Derfor opsatte vi i 2023 bæredygtige initiativer og klimamål, hvor vi blandt andet vil reducere udledningen af CO2 og produktionsaffald frem til 2030, ligesom det er ambitionen at bidrage til renewable energiproduktion på alle kontinenter i 2050.

Alt er naturligvis ikke fryd og gammen. I BSB Industry har 2023 også budt på udfordringer, da vindbranchen, som det er bredt kendt, har været presset. Heldigvis kigger vi ind i en fremtid, hvor vedvarende energiformer som vind bliver et fundament i klimakampen.

I BSB Industry glæder vi os til at sætte endnu mere fokus på bæredygtig produktion sammen med dig og din virksomhed i 2024. Tusind tak for samarbejdet i det forgange år, det har budt på et utal af smarte, solide og intelligente løsninger til kunder over hele verden.

I BSB Industry vil vi gerne ønske dig en rigtig glædelig jul og et lykkebringende nytår. Vi glæder os til at fortsætte det gode samarbejde med dig i det nye år.

Ledelsen og medarbejderne i BSB Industry

Highlights fra året der gik

Nomineret til Verdensmålsprisen for vores arbejde med bæredygtighed

Investeringer i robotsvejsere sikrer høj og ensartet kvalitet

Indgik udvidet og tættere partnerskab med Vestas

Åbning af 13.600 kvadratmeter stort Supply Center i Hammelev

Nomineret til EY Entrepreneur of The Year 2023

Kåret til Succesvirksomhed 2023 af Spar Nord og BDO

Marianne McElheron blev ansat som ny Head of QHSES & CBI

Opsat mål for arbejdet med bæredygtighed

BSB Julekort 2023 A4 DK

Kontakt

Morten Krusborg
CEO

Morten Krusborg

Bliv ringet op

Har du spørgsmål om produkter og løsninger, eller ønsker du et uforpligtende tilbud?

Tak for din henvendelse. Vi kontakter dig hurtigst muligt.