Kvalitetsløsninger i stål, rustfrit stål og aluminium

I BSB Industry ser vi det som vores vigtigste opgave at levere kvalitetsløsninger i stål, rustfrit stål og aluminium. Vi kan levere den dokumentation, du ønsker og den fleksibilitet, du har brug for. Sammen med professionel rådgivning, levering til aftalt tid og et højt serviceniveau er det fundamentet i vores samarbejde.

Succes i USA kræver mere fræse-kapacitet

Kvalitetssikring er konstant i fokus

Vi arbejder løbende med kvalitetssikring for at opnå stabile processer i hele organisationen, som vil manifestere sig i kvalitetsprodukter til levering på aftalte tidspunkter. På samme tid har vi et højt niveau af kvalitetskontrol, hvor processerne alene ikke sikrer en god kvalitet.

Indhent tilbud og få høj, ensartet kvalitet

ISO 9001 certificerede

I BSB Industry producerer vi kvalitetsløsninger, der lever op til kravene fra markedsledende industrikunder. Vi er naturligvis ISO 9001 certificeret og arbejder løbende med kvalitetssikring for at levere stabile processer i hele organisationen. Det manifesterer sig i produkter, der matcher de krav, din virksomhed har til kvalitet, tolerancegrader og leveringstider.

Vi ved, at kvaliteten er altafgørende, uanset om det er en simpel bearbejdet del eller en kompleks konstruktion. Derfor har vi et højt niveau af kvalitetskontrol, der giver os et solidt fundament til konstant at optimere og fintune arbejdsprocesserne, så vi reducerer afvigelser til et absolut minimum.

I BSB Industry er vi specialister og naturligvis certificerede i alle gængse svejseprocesser. Certificeringen er din garanti for, at vi er gearet til at levere den kvalitet, du efterspørger.

Vi er ikke bedre end vores maskinpark tillader

I BSB Industry vedligeholder og opdaterer vi konstant vores maskinpark og værktøjer, så de lever op til gældende standarder og ikke mindst vores egne forventninger om altid at være gearet til at levere i høj kvalitet med et minimum af afvigelser.

Det betyder, at eksempelvis vores løftegrej er CE-mærket, og at vi løbende investerer i vores maskinpark, så vi står godt rustede til at levere den kvalitet, du efterspørger.

Indhent tilbud og få høj, ensartet kvalitet
Høj og ensartet kvalitet med slibning

Stolt medlem af APQP4Wind

APQP4Wind er den fælles referenceramme, der skal bruges i branchen til at styrke samarbejdet mellem producenter og leverandører.

APQP4Wind har til formål at gøre processen vedrørende krav til produktkvalitetssikring såvel som processen vedrørende produktlancering så klar som mulig og have en vision om at afstemme og modne vindindustriens globale forsyningskæde og være den kvalitetssikringsmetode, der anvendes af hele den globale vindindustri fra design til slutbruger.

Læs mere om APQP4Wind

Download vores QHSE Politik

Kontakt

Marianne McElheron
Head of QHSES & CBI

Marianne McElheron

Kontakt os

Mange tak. Vi kontakter dig hurtigst muligt.

Bliv ringet op

Har du spørgsmål om produkter og løsninger, eller ønsker du et uforpligtende tilbud?

Tak for din henvendelse. Vi kontakter dig hurtigst muligt.