QHSES

Kvalitet, sundhed, sikkerhed, miljø og bæredygtighed

Continuous Business Improvement

I BSB Industry har vi et konstant fokus på at gentænke, effektivisere og optimere vores virksomhed, fordi Continuous Business Improvement er altafgørende for at sikre konkurrencekraft i markedet.

Læs mere om CBI
Kvalitet

I BSB Industry ser vi det som vores vigtigste opgave at levere kvalitetsløsninger i stål, rustfrit stål og aluminium. Vi kan levere den dokumentation, du ønsker og den fleksibilitet, du har brug for. Sammen med professionel rådgivning, levering til aftalt tid og et højt serviceniveau er det fundamentet i vores samarbejde.

Læs mere om vores kvalitet
Sundhed og sikkerhed

Vores medarbejdere er vores største aktiv, og det er af største vigtighed for os at skabe og fastholde en arbejdsplads, hvor medarbejderne føler sig velkomne og værdsatte. Samtidig er det vores mål at have sunde medarbejdere i et sikkert miljø.

Læs mere om sundhed og sikkerhed
Miljø

I BSB Industry har vi fokus på bæredygtige tiltag, cirkulær økonomi, genbrug og en grøn tilgang til løsninger. Energibesparelse, affaldshåndtering og generel miljøoptimering er alle aktive komponenter i vores produktion og almene drift og gælder endvidere som overordnet og obligatorisk præmis i alle nye projekter og processer.

Læs mere om miljø
Bæredygtighed

I BSB Industry bekymrer vi os den verden og fremtid, vi giver videre til vores børn og børnebørn. Gennem bæredygtige ESG tiltag tager vi ansvar og bidrager blandt andet til at reducere CO2-aftrykket, ligesom vi vil genanvende mere affald, sikre et sundt arbejdsklima og leve op til lovgivning og målsætninger.

Læs mere om bæredygtighed

Kontakt

Marianne McElheron
Head of QHSES & CBI

Marianne McElheron

Kontakt os

Mange tak. Vi kontakter dig hurtigst muligt.

Bliv ringet op

Har du spørgsmål om produkter og løsninger, eller ønsker du et uforpligtende tilbud?

Tak for din henvendelse. Vi kontakter dig hurtigst muligt.