Giv arbejdslivet vinger hos BSB

Er du på jagt efter et nyt job? I BSB Industry leder vi konstant efter såvel talentfulde som erfarne medarbejdere til vores produktion og kontor. Dyk ned i vores karriereunivers, hvor du både kan se og læse om BSB Industry som arbejdsplads.

Bliv klogere på BSB Industry

CEO Morten Krusborg tager dig med ind i maskinrummet i BSB Industry, hvor han fortæller om løsningerne, om arbejdet med bæredygtighed, om medarbejderne og om den værdi, vi skaber sammen med vores samarbejdspartnerne.

Her bliver du en del af et godt team

I BSB Industry har vi det rart, når vi er på arbejde. Vi arbejder hårdt, men vi har det også sjovt, og der er tid til en sludder ved kaffemaskinen. Vi tror på, at når vi har det godt med hinanden, så kan vi nå større resultater sammen.

I BSB Industry opfordrer vi til udvikling af vores medarbejdere og arbejder efter mantraet om, at en fejedreng sagtens kan udvikle sig til direktør.

Work-Life Balance

Vi er opmærksomme på, at der er styr på medarbejdernes Work-Life Balance, og vi tager alle et fælles ansvar for at holde øje med hinanden i hverdagen.

BSB Industry er en menneskelig virksomhed med en flad organisation. Vi er 300 kolleger i BSB med ca. 70 i Danmark og ca. 230 i Polen.

Mød Claus Iwersen, CFO & Partner

Claus fortæller om BSB Industry som arbejdsplads. Om virksomhedens værdier, hvordan vi samarbejder, og hvorfor du skal vælge BSB Industry som din næste arbejdsplads.

Mød Rikke van Rensburg, Customer Service Coordinator

Rikke fortæller om den gode kultur i virksomheden. At vi altid hilser og siger god morgen til hinanden. At vi har en rummelig og alsidig arbejdsplads med mange forskellige opgaver, og at vi har et rigtig godt arbejdsmiljø og kollegaskab, hvor det sociale vægtes rigtig højt – også uden for arbejdstiden.

Mød Peter Knudsen, Maskinarbejder

Peter fortæller om BSB Industry som arbejdsplads i produktionen. At vi har frie hænder og et utrolig godt sammenhold. At vi har en fleksibel arbejdsdag og kan holde fri, hvis vi har brug for det. Han fortæller også, at vi har en chef, som hellere vil have, at vi tager ansvar og begår fejl, end at vi ikke tager ansvar.

Claus Iwersen / Partner & CFO

Vi arbejder tæt sammen om fælles mål

Hos BSB Industry får du et arbejde, hvor du bliver udfordret og får indflydelse. Gennem Continuous Business Improvement bliver du inddraget i at optimere vores arbejdsprocesser, og du vil opleve en flad organisation, hvor vi arbejdet tæt sammen om at nå vores fælles mål.

Claus Iwersen / Partner & CFO

10 gode grunde til at arbejde i BSB Industry

  1. En vækstvirksomhed med et godt omdømme
  2. Et solidt økonomisk fundament, som giver stabilitet
  3. "Ægte" frihed under ansvar
  4. God stemning og familiær atmosfære
  5. Høj medarbejdertilfredshed
  6. En aktiv personaleforening med god opbakning
  7. Lavt til loftet organisatorisk
  8. Få regler og retningslinjer
  9. Alsidighed. Mange forskellige opgaver og roller. Ikke to dage er ens
  10. God kantineordning og masser af kollegasjov i hverdagen.

En sund, sikker og tryg arbejdsplads

I BSB Industry bekymrer vi os om vores medarbejdere og tager deres sundhed og sikkerhed alvorligt.

Vores medarbejdere er vores største aktiv, og det er af største vigtighed for os at skabe og fastholde en arbejdsplads, hvor medarbejderne føler sig velkomne og værdsatte. Samtidig er det vores mål at have sunde medarbejdere i et sikkert miljø.

Disse to parametre er afgørende faktorer for vores virksomhed i en verden i hastig forandring, og vi bruger dem til at sikre, at nye projekter og processer planlægges og gennemføres under hensyn til at reducere alle former for risici.

Læs mere om sundhed og sikkerhed i BSB

Sunde værdier er fundamentet for et godt arbejdsmiljø

1. Respekt

1. Respekt

I BSB Industry er det en grundlæggende værdi, at vi viser respekt overfor vores kunder, vores kolleger og overfor miljøet. Vi forsøger aldrig at være "ligeglade".

Vi passer på hinanden og taler pænt til hinanden, og ikke om hinanden. Vi rummer hinandens forskelligheder og kommunikerer positivt uanset om vi er enige eller uenige. Vores dialog er altid konstruktiv.

2. Fleksibilitet

2. Fleksibilitet

I BSB Industry er fleksibilitet et nøgleord. Vi bestræber os altid på at arbejde løsnings- og udviklingsorienteret, hurtigt og kompetent.

Gennem fleksibilitet ønsker vi at skabe en øget værdi hos vores kunder og dermed øget konkurrencekraft.

3. Åbenhed

3. Åbenhed

I BSB Industry forsøger vi at være åbne og tilpasningsparate, og vi øver os i at tænke ud af boksen og ikke lade os begrænse. Det meste er tilladt hos BSB Industry.

Men fordomme, det har vi prøvet og det virkede ikke – er no go hos BSB Industry.

Hos BSB Industry kommer de fleste ikke bare med et problem, men samtidig også med en løsning på, hvad man skal gøre.

4. Stabilitet

4. Stabilitet

BSB Industry er både økonomisk stabil men også en virksomhed, der er godt "grounded" i sine værdier.

Hos BSB Industry møder du ledere og medarbejdere, der viser sikkerhed og overskud, fordi de har et godt kendskab til virksomheden, produkterne, processerne, kunderne og kulturen.

5. Skabe værdi for kunden

5. Skabe værdi for kunden

I BSB Industry har det højeste prioritet at skabe værdi for kunden.

Det bestræber vi på mange måder; korte leveringstider, hurtig respons til markedet, evnen til at kunne følge større udsving i mængder samt udvikling af smarte løsninger skabe gode og samlede løsninger, der skaber merværdi og konkurrencekraft for vores kunder.

I BSB Industry kan Jaroslaw kombinere et ambitiøst arbejdsliv med rollen som familiefar

Jarosław Milczarek er som Supply Chain Manager på BSB Industrys afdelinger i Polen ansvarlig for indkøb, lager og ordrer. Sammen med sit håndplukkede team arbejder han på at optimere og forbedre de mange processer i værdikæden til gavn for kunderne.

- Jeg kan godt lide den skandinaviske virksomhedskultur, som findes hos BSB Industry. Den er ansvarlig, stabil og troværdig med en proaktiv og åben indstilling til arbejdet. Der er en forståelse for, at vi ikke er robotter, men mennesker der kan tænke selv, men også kan begå fejl. Det er nogle værdier, som jeg og alle andre medarbejdere værdsætter, forklarer Jarosław Milczarek om nogle af årsagerne til, at han har valgt BSB Industry som arbejdsplads.

Læs Jaroslaws historie

Jesper er vokset ind i drømmejobbet

Jesper Brølling startede som smed i BSB Industry i 2013. Gennem efteruddannelse og kurser er han løbende steget i graderne, og den faglærte smed arbejder i dag som NDT inspektør og svejsekoordinator.

- BSB har investeret mange penge i mine efteruddannelser til først National Svejsekoordinator og siden International Welding Specialist og International Welding Inspector. De har troet på mig og givet mig ansvar og muligheder. Det er blandt de vigtigste årsager til, at jeg ikke kan forestille mig et arbejdsliv uden for BSB’s murer, understreger Jesper Brølling.

Læs om Jespers udvikling i BSB

Uddannelse af mellemledere styrker arbejdspladsen

Konflikthåndtering, samarbejde, den værdibaserede arbejdsplads og situationsbestemt ledelse er blot nogle af de vigtige emner, som seks mellemledere i BSB Industry er blevet klogere på i et kursusforløb hos IBC i Kolding.

- Jeg har lært meget om mig selv og er blevet bedre til at kommunikere og tage højde for, at alle mine medarbejdere har forskellige personlighedsprofiler. Jeg skal populært sagt behandle mine folk forskelligt for at behandle dem ens. Her har jeg på kurset fået nogle gode værktøjer, så jeg kan få det bedste ud af hver enkelt medarbejder, forklarer Cutting Department Manager i BSB Industry Heino Rathcke.

Læs historien om Heino Rathcke

Erfaren mand bag bukken

Jens Thomsen har prøvet det meste som bukkeoperatør. Den erfarne specialarbejder har stået bag kantpresseren hos forskellige virksomheder siden 1997. I september 2021 sluttede han sig til BSB-familien i Lunderskov. Det valg har han ikke fortrudt.

- BSB Industry er en god arbejdsplads med spændende udfordringer og dygtige kolleger. Ikke to dage er ens. Jeg kan godt lide, at der er variation i opgaverne. Vi laver blandt andet stålkonstruktioner til industrimaskiner, pumpestationer og trapper. Bare for at nævne nogle af de opgaver, vi har arbejdet på i dag, fortæller Jens Thomsen

Læs historien om den erfarne mand bag bukken

BSB Industry kunne have fyret Allan

41-årige Allan Nielsen er et lille BSB Industry mirakel. Trods en kronisk nyresygdom med talrige smerteanfald, utællelige operationer i fuld narkose og en hjertetransplantation i 2018 nægter han at kaste arbejdshåndklædet i ringen.

- Jeg har aldrig set, hørt eller oplevet, at ledelsen har været negative omkring min kroniske nyresygdom og hjertetransplantationen. De kunne med rette have afskediget mig på grund af mange sygdomsperioder, men de har i stedet for bakket mig op og fundet løsninger. Det er jeg evigt taknemmelig for, forklarer Allan Nielsen, der nævner skiftet til jobbet som vedligeholdelses- og kalibreringsansvarlig som et godt eksempel på virksomhedens udstrakte rummelighed.

Læs historien om Allans mirakel

Personaleforening styrker fællesskabet

Et godt kollegaskab er vigtig for arbejdsglæden. Derfor er vi stolte af, at medarbejderne på eget initiativ har skabt en personaleforening, der holder sociale arrangementer.

For blot at nævne nogle få arrangementer, har Personaleforeningen været ude at køre gokart, holdt ølsmagning, fester og bowlet flere gange.

Personaleforeningen 2024 BSB Industry.jpg

Download vores QHSE Politik

Kontakt

Claus Iwersen
Partner / CFO

Claus Iwersen

Kontakt os

Mange tak. Vi kontakter dig hurtigst muligt.

Bliv ringet op

Har du spørgsmål om produkter og løsninger, eller ønsker du et uforpligtende tilbud?

Tak for din henvendelse. Vi kontakter dig hurtigst muligt.