19. maj 2022

Jesper er vokset ind i drømmejobbet

Jesper Brølling startede som smed i BSB Industry i 2013. Gennem efteruddannelse og kurser er han løbende steget i graderne, og den faglærte smed arbejder i dag som NDT inspektør og svejsekoordinator.

Uddannelse er gevinst for både kvaliteten og økonomien

I begyndelsen af sin karriere i BSB arbejdede Jesper Brølling især med at bygge svejste stålkonstruktioner til vindindustrien, men qua sin smedeuddannelse og erfaringen som certificeret svejser fik han hurtigt mere ansvar.

-  Når Nordisk Svejse Kontrol (NSK) og Force Technology kom for at kontrollere vores svejsearbejde, gik jeg med dem rundt og gav en hjælpende hånd, hvor det var nødvendigt. For eksempel var der flere småreparationer, jeg kunne lave med det samme, husker Jesper Brølling.

Uddannelse er gevinst for både kvaliteten og økonomien

Der gik ikke længe, inden ejerne Benny og Bjarne Elneff spottede Jesper Brøllings talent for kvalitet og dokumentation og spurgte, om han var interesseret i at uddanne sig indenfor feltet.

- Det er dyrt at have eksterne inspektører gående. Nogle gange havde vi besøg af 2-3 inspektører, der alle var der i mange timer. Det blev til rigtig mange penge, så selvom virksomheden har brugt mange ressourcer på mit efteruddannelsesforløb, er det helt sikker en gevinst for dem på den lange bane, mener Jesper Brølling.

Men investeringen i efteruddannelse af medarbejdere som Jesper Brølling har også andre og vigtigere perspektiver end økonomi. Det understreger Partner og COO Bjarne Elneff.

- For BSB spiller dokumenteret kvalitet en helt afgørende faktor, når vi leverer svejste konstruktioner til f.eks. vindindustrien. Med Jesper på holdet har vi en kapacitet, der kan sikre, at kunderne får den rigtige kvalitet og præcis den dokumentation, de har brug for. Det er altafgørende, forklarer Bjarne Elneff og peger på en anden vigtig årsag til, at virksomheden gerne investerer i sine medarbejdere.

- I BSB bestræber vi os på at være en bundsolid og attraktiv arbejdsplads. Vi tror på, at vi ved at investere i vores medarbejdere kan skabe gensidig loyalitet og fastholde dygtige og værdifulde ansatte i mange år. Jesper er et godt eksempel på, at vi lykkes med den strategi, fortæller Bjarne Elneff.

Jesper Brølling / NDT inspektør og svejsekoordinator

BSB har troet på mig

BSB har investeret mange penge i mine efteruddannelser til først National Svejsekoordinator og siden International Welding Specialist og International Welding Inspector. De har troet på mig og givet mig ansvar og muligheder. Det er blandt de vigtigste årsager til, at jeg ikke kan forestille mig et arbejdsliv uden for BSB’s murer.

Jesper Brølling / NDT inspektør og svejsekoordinator

Respekt, frihed og fleksibilitet går begge veje

At Bjarne Elneffs ord er mere en blot tom luft, kan Jesper Brølling bekræfte.

- BSB har investeret mange penge i mine efteruddannelser til først National Svejsekoordinator og siden International Welding Specialist og International Welding Inspector. De har troet på mig og givet mig ansvar og muligheder. Det er blandt de vigtigste årsager til, at jeg ikke kan forestille mig et arbejdsliv uden for BSB’s murer, understreger Jesper Brølling, der gerne prikker til kollegerne om mulighederne for at efteruddanne sig.

- Det handler om at gribe mulighederne. Jeg har aldrig oplevet, at BSB siger nej. Så det er bare med at komme ud af busken, hvis man ønsker at dygtiggøre sig og måske få større ansvar, mener Jesper Brølling, der glæder sig over at have fundet drømmejobbet i BSB.

- BSB er bare en skidegod arbejdsplads med spændende arbejdsopgaver og gode kolleger. Jeg oplever en høj grad af frihed og fleksibilitet. Skal jeg noget, holder jeg fri. Men har BSB brug for, at jeg kontrollerer en konstruktionen midt om natten, står jeg der. For respekt, frihed og fleksibilitet går begge veje, understreger Jesper Brølling, NDT inspektør og svejsekoordinator i BSB.

Fakta om Jesper Brølling

Titler

NDT Level 2 inspektør i:

  • VT (Visuel testing)
  • MT (Magnetic testing)
  • PT (Penetrant testing)
  • UT (Ultra Sonic testing)

Svejsekoordinator

Efteruddannelse i BSB-regi

  • NDT Level 2 uddannelse
  • National svejsekoordinatoruddannelse hos Metal College i Aalborg
  • International Welding Specialist (IWS) hos Force Technology i Brøndby
  • International Welding Inspector – Standard (IWI-S) hos Force Technology i Brøndby

Herudover deltager Jesper Brølling i masser af korte kurser og seminarer inden for svejsning og NDT hos blandt andre Force Technology.

Kontakt

Heino Pedersen
Production Manager

Heino Pedersen

Bliv ringet op

Har du spørgsmål om produkter og løsninger, eller ønsker du et uforpligtende tilbud?

Tak for din henvendelse. Vi kontakter dig hurtigst muligt.