Continuous Business Improvement

I BSB Industry har vi et konstant fokus på at gentænke, effektivisere og optimere vores virksomhed, fordi Continuous Business Improvement er altafgørende for at sikre konkurrencekraft i markedet.

BSB Industry CBI Logo 2 uden tekst

Tre årlige CBI optimeringsbølger

Fundamentet for succesen i BSB Industry er vores dygtige medarbejdere. Gennem CBI-projekter inddrager vi medarbejderne i udviklingen af virksomheden og relationen til vores kunder. For i BSB Industry tror vi på, at indflydelse, mening, åbenhed og en fleksibel arbejdsdag skaber et vinderhold.

I BSB Industry kører vi tre CBI optimeringsbølger om året af 100 dages varighed. Typisk er der 40 til 50 projekter i én bølge. Forbedringsprojekterne er vigtige for at reducere omkostningsniveauet, sikre on time delivery, sænke antallet af reklamationer og reducere leadtime. Ligesom de er med til at sikre, at vi favner klimaudfordringerne og udvikler BSB Industry som arbejdsplads.

Indhent tilbud der giver et forspring til dine konkurrenter
Marianne McElheron / Head of QHSES & CBI

Løbende forbedring er en del af vores DNA

Når du vælger BSB Industry, får du et samarbejde båret af høj faglighed, åbenhed, fleksibilitet og gensidig respekt. Gennem CBI arbejder vi tæt sammen med dig og din virksomhed om at gøre tingene endnu bedre og smartere, så vi kontinuerligt skaber værdi.

Marianne McElheron / Head of QHSES & CBI

Kunderettet CBI

I BSB Industry bruger vi CBI-værktøjerne sammen med kunderne. Konceptet går i sin enkelhed ud på at identificere og løse kundernes konkrete problemer og udfordringer i en 100-dages sprint. En workshop med nøglemedarbejdere fra såvel kunden som fra BSB Industry kortlægger samarbejdet og identificerer de konkrete optimeringspotentialer.

Vores kunderettede CBI er et fundament i vores DNA, hvor vi alle arbejder kundeorienteret og med et fokus på kontinuerligt at skabe værdi i samarbejdet med kunder som f.eks. KK Wind Solutions.

KK Wind Solution - Logo

Kun det bedste er godt nok

I BSB Industry udvikler, producerer og leverer vi løsninger, der giver vores kunder et forspring til konkurrenterne. For os handler det om, at vores samarbejde kontinuerligt skaber værdi for din virksomhed målt på for eksempel kostreduktioner, kvalitet, forbedret konkurrenceevne, høj leveringssikkerhed, stor kapacitet og attraktive lager- og logistikløsninger med mindre kapitalbinding.

En proaktiv tilgang kombineret med fleksibilitet er kodeord i en verden i forandring, hvor vi er nødt til at fokusere på, hvordan vi kan være bedre i morgen end i dag. Vi bruger input fra både QHSE og fra hele virksomheden til at løfte vores drift og vores forretning op på et niveau, hvor kun det bedste er godt nok.

Download vores QHSE Politik

Kontakt

Marianne McElheron
Head of QHSES & CBI

Marianne McElheron

Kontakt os

Mange tak. Vi kontakter dig hurtigst muligt.

Bliv ringet op

Har du spørgsmål om produkter og løsninger, eller ønsker du et uforpligtende tilbud?

Tak for din henvendelse. Vi kontakter dig hurtigst muligt.