Om os

Ståleventyret begyndte i Lunderskov og voksede sig internationalt

Bliv klogere på BSB Industry

CEO Morten Krusborg tager dig med ind i maskinrummet i BSB Industry, hvor han fortæller om løsningerne, om arbejdet med bæredygtighed, om medarbejderne og om den værdi, vi skaber sammen med vores samarbejdspartnerne.

Alsidighed, kundetilfredshed og kvalitet i verdensklasse

Historien om BSB Industry tager sin begyndelse i år 2000, hvor vi åbnede fabrikken i Lunderskov. Vi har siden gradvist ekspanderet og er i dag 250 medarbejdere på vores fabrikker i Danmark og Polen. På fabrikkerne råder vi tilsammen over 20.000 kvadratmeter under tag og med god løftehøjde. Nøgleordene i vores udvikling er alsidighed, kundetilfredshed og kvalitet i verdensklasse.

Totalløsninger inden for stål, rustfrit stål og aluminium

Kombinationen af en topmoderne maskinpark og høj faglig ekspertise på vores fabrikker giver dig både professionel rådgivning, godt håndværk og kvalitet i verdensklasse. Vi har kapaciteten in-house til at producere komplette løsninger inden for stål, rustfrit stål og aluminium til din virksomhed.

Optimeringsprogram skaber resultater og øger vores konkurrenceevne

Større kvalitetssikring, færre forsinkelser og en effektivisering på 60.000 timer er resultatet af vores optimerings- og udviklingsprogram, som vi begyndte i 2016. Målet med ”Continuous Business Improvement”, populært kaldet CBI, er at forbedre kvaliteten på tværs af BSB Industrys forretningsområder til gavn for kunder som dig.

Indhent tilbud og få kvalitet i verdensklasse

Vores vision

Vi vil præstere på et højt niveau som din pålidelige partner for værdiskabende løsninger.

Vores mission

Vi er en global leverandør af stålkomponenter, konstruktioner og specifikke løsninger, der kontinuerligt skaber værdi for kunden.

Vores værdier

  • Værdiskabende
  • Respekt
  • Fleksibilitet
  • Åbenhed
  • Stabilitet

Fabrikker i Danmark og Polen

BSB Industry Locations

Ståleventyret begyndte i en hestestald

Brødrene Benny og Bjarne Elneff startede BSB Maskinfabrik i 2000 i en hestestald i Binderup Strand. Virksomhedens første opgave var at skifte tag på Sjølund Maskinfabrik. Det var ikke den slags opgaver, brødreparret drømte om, men arbejdet skaffede penge til en bil, maskiner og noget værktøj.

I de første år tog ståleventyret hurtig fart. Hver aften knoklede Benny og Bjarne i værkstedet, hvor de lavede alle de stumper, de dagen efter skulle bruge hos Industrigiganten LM Wind Power. Når regningerne skulle sendes ud, skete det fra kontoret i hestestalden, der bestod af en slidt kommode og stole af halmballer.

Siden det landbrugsuddannede brødrepar skiftede kørslen med gylle ud med en smedeuddannelse og arbejdet som selvstændige, har de sammen med dygtige partnere og medarbejdere skabt en international virksomhed, og BSB er i dag en betydende spiller i vindindustrien med faste samarbejder med nogle af verdens største producenter.

Oplev vores Supply Center i Hammelev

BSB Industrys Supply Center har med sine 13.600 kvadratmeter under tag og godt 10.000 kvadratmeter udenfor kapaciteten til at håndtere, montere og pakke alt fra små skruer og bolte til store konstruktioner og vindmølledele.

Læs mere om vores Supply Center

Vi er stolte af at samarbejde med

Vestas
Siemens Gamesa
MHI Vestas
Bema
GRI Renewable Industries
IKM
KK Wind Solutions
LM Wind Power
MacArtney
Nissens
P. Lindberg Industri
Thales
IEA Constructors
IEA
TWG
White Construction

Vi støtter

Vi støtter Knæk Cancer

Vi støtter Knæk Cancer

Jo flere vi står sammen om at samle ind, står sammen om at bakke op, når nogen er blevet syge, står sammen om at forebygge – des større effekt har vi også sammen. Og når vi står sammen, er det også et signal om, at ingen står alene. I BSB Industry støtter vi Knæk Cancer.

Læs hvorfor vi støtter Knæk Cancer
BSB støtter Red Barnets arbejde

BSB støtter Red Barnets arbejde

Red Barnet arbejder for at give børn et bedre liv i Danmark og i resten af verden. De redder, beskytter og styrker børn, og de kæmper for, at deres rettigheder bliver overholdt.

De bekæmper seksuelle overgreb mod børn, børneægteskaber, mobning blandt danske børn og hjælper børn, der er på flugt og som lever i fattigdom i Danmark.

Derfor støtter vi Red Barnet!

Læs hvorfor vi støtter Red Barnet

Kontakt os

Mange tak. Vi kontakter dig hurtigst muligt.

Bliv ringet op

Har du spørgsmål om produkter og løsninger, eller ønsker du et uforpligtende tilbud?

Tak for din henvendelse. Vi kontakter dig hurtigst muligt.