Om os

Ståleventyret begyndte i Lunderskov og voksede sig internationalt

Historien om BSB Industry tager sin begyndelse i år 2000, hvor vi åbnede fabrikken i Lunderskov. Vi har siden gradvist ekspanderet og er i dag 500 medarbejdere på vores fabrikker i Danmark og Polen. På fabrikkerne råder vi tilsammen over 20.000 kvadratmeter under tag og med god løftehøjde. Nøgleordene i vores udvikling er alsidighed, kundetilfredshed og kvalitet i verdensklasse.

Totalløsninger inden for stål, rustfrit stål og aluminium

Kombinationen af en topmoderne maskinpark og høj faglig ekspertise på vores fabrikker giver dig både professionel rådgivning, godt håndværk og kvalitet i verdensklasse. Vi har kapaciteten in-house til at producere komplette løsninger inden for stål, rustfrit stål og aluminium til din virksomhed.

Klik og læs mere om:

Optimeringsprogram skaber resultater og øger vores konkurrenceevne

Større kvalitetssikring, færre forsinkelser og en effektivisering på 60.000 timer er resultatet af vores optimerings- og udviklingsprogram, som vi begyndte i 2016. Målet med ”Continuous Business Improvement”, populært kaldet CBI, er at forbedre kvaliteten på tværs af BSB Industrys forretningsområder til gavn for kunder som dig.

Kontakt

Teddy Norsgaard Jørgensen