Om os

Ståleventyret begyndte i Lunderskov og voksede sig internationalt

Historien om BSB Industry tager sin begyndelse i år 2000, hvor vi åbnede fabrikken i Lunderskov. Vi har siden gradvist ekspanderet og er i dag 250 medarbejdere på vores fabrikker i Danmark og Polen. På fabrikkerne råder vi tilsammen over 20.000 kvadratmeter under tag og med god løftehøjde. Nøgleordene i vores udvikling er alsidighed, kundetilfredshed og kvalitet i verdensklasse.

Totalløsninger inden for stål, rustfrit stål og aluminium

Kombinationen af en topmoderne maskinpark og høj faglig ekspertise på vores fabrikker giver dig både professionel rådgivning, godt håndværk og kvalitet i verdensklasse. Vi har kapaciteten in-house til at producere komplette løsninger inden for stål, rustfrit stål og aluminium til din virksomhed.

Optimeringsprogram skaber resultater og øger vores konkurrenceevne

Større kvalitetssikring, færre forsinkelser og en effektivisering på 60.000 timer er resultatet af vores optimerings- og udviklingsprogram, som vi begyndte i 2016. Målet med ”Continuous Business Improvement”, populært kaldet CBI, er at forbedre kvaliteten på tværs af BSB Industrys forretningsområder til gavn for kunder som dig.

Vores vision

Vi vil præstere på et højt niveau som din pålidelige partner for værdiskabende løsninger.

Vores mission

Vi er en global leverandør af stålkomponenter, konstruktioner og specifikke løsninger, der kontinuerligt skaber værdi for kunden.

Vores værdier

  • Værdiskabende
  • Respekt
  • Fleksibilitet
  • Åbenhed
  • Stabilitet

FN's 17 Verdensmål

Naturen ligger vores hjerter nært i BSB Industry. Vi bekymrer os om klimaet og arbejder efter flere af FN’s 17 Verdensmål for at være med til at skabe en bæredygtig fremtid for vores børn og børnebørn.

Vi støtter Knæk cancer

”Stå sammen – Knæk Cancer”. Jo flere vi står sammen om at samle ind, står sammen om at bakke op, når nogen er blevet syge, står sammen om at forebygge – des større effekt har vi også sammen. Og når vi står sammen, er det også et signal om, at ingen står alene.

Læs hvorfor vi støtter Knæk Cancer

BSB støtter Red Barnets arbejde

Red Barnet arbejder for at give børn et bedre liv i Danmark og i resten af verden. De redder, beskytter og styrker børn, og de kæmper for, at deres rettigheder bliver overholdt.

De bekæmper seksuelle overgreb mod børn, børneægteskaber, mobning blandt danske børn og hjælper børn, der er på flugt og som lever i fattigdom i Danmark.

Derfor støtter vi Red Barnet!

Bliv ringet op

Har du spørgsmål om produkter og løsninger, eller ønsker du et uforpligtende tilbud?

Tak for din henvendelse. Vi kontakter dig hurtigst muligt.