Svejsning

Svejsning med sigte på kvalitet og håndværk i verdensklasse

Ønsker du svejsning i stål, rustfrit stål og aluminium, der lever op til branchens højeste krav? I BSB Industry er vi specialister og certificerede i alle gængse svejseprocesser. Vi leverer svejsehåndværk af højeste kvalitet.

Vi råder over 20.000 kvadratmeter under tag på vores fabrikker i Danmark og Polen. Med vores store kapacitet og høje fleksibilitet får din virksomhed kvalitetssvejsning af både større og mindre komponenter til konkurrencedygtige priser. Naturligvis leveret til aftalt tid.

Brug vores faglige ekspertise

I BSB Industry kan du få produceret svejsearbejde efter ordre, eller du kan benytte vores professionelle rådgivning og erfaring til at produktionsmodne eller udvikle dine produkter. Efterspørger du NDT-kvalitetskontrol, tester vi efter dine ønsker og behov.

Vores kunders tilfredshed afspejler sig i, at vi er leverandør til en bred vifte af virksomheder inden for vindbranchen, offshore, forsvaret og industrien. Vores tre fabrikker med topmoderne maskinpark og kompetente medarbejdere håndterer alle opgaver, uanset om du efterspørger produktion af enkeltstående produkter eller komplette totalløsninger i stål, rustfrit stål og aluminium.

Hvorfor vælge BSB Industry?

  • Du får en partner som er certificeret i alle gængse svejseprocesser
  • Dine produkter svejses med fokus på kvalitet og holdbarhed
  • Du kan få udført NDT-kvalitetskontrol efter dine ønsker
  • Dine produkter lever op til de skrappeste krav i branchen
  • Du får en samarbejdspartner med høj kapacitet

Har du brug for svejsning?

Få svejsning i stål, rustfrit stål og aluminium, der lever op til branchens højeste krav.

Kontakt

Heino Pedersen