Case story

BSB Industry producerer ståltårn til procesanlæg

I samarbejde med Airco DIET og BIIR Lean Engineering har BSB Industry forvandlet 25 tons stål til et ståltårn, der skal bære Airco DIET’s nyeste procesanlæg til tobaksindustrien.

Airco Diet procesanlæg til tobaksindustrien

I Airco DIET glæder projektingeniør Ronni Blicher Madsen sig over det færdige resultat, og han tøver ikke med at kalde det BSB Industry producerede ståltårn for det hidtil bedste tårn, Fredericia-virksomheden har fået leveret.

- Vi er godt tilfredse med det resultat, BSB Industry og BIIR Lean Engineering har skabt i fællesskab. Det er konstrueret efter tegningerne og er let at samle for vores montører. Ståltårnet lever op til vores ønsker og krav, forklarer Ronni Blicher Madsen, der har haft et godt samarbejde med BSB Industry.

- BSB Industry har haft alle deres kompetencer i spil. De har skåret, svejset og bukket 25 tons stål i runde tal, ligesom de har stået for projektledelse, indkøb og koordinering med værkstedet. I alle faser af samarbejdet har vi været trygge. Dialogen har været løsningsorienteret, og vi har sammen formået at optimere arbejdsprocessen, så vi kom i mål til tiden trods en presset tidshorisont, fortæller projektingeniøren.

Indhent tilbud på skæring, fræsning eller svejsning

- På grund af den stramme tidsplan købte BSB Industry materialer ind tidligere i projektfasen end normalt. Det betød desværre, at en række emner var bukket i en for skarp radius og slog revner, da vi skulle samle konstruktionen.

- BSB Industry handlede hurtigt. De stod her en time efter, vi ringede, og efter blot to dage havde de produceret de første 40 nye beslag til os. Reklamationen er håndteret professionelt og oppe fra og ned, forklarer Ronni Blicher Madsen, der ser frem til nye projekter sammen BSB Industry.

- Kvalitetsmæssigt er BSB Industrys løsninger helt i top. Samarbejdet fungerer optimalt, og deres prissætning er fair og transparent. Vi indhentede to tilbud på ståltårnet. Prisen var næsten ens, men i tilbuddet fra BSB Industry var der en helt ny optimeret tegningspakke inkluderet.

- Så vi har helt sikkert fået en god pris. Vi kender også prisen på BIIR Lean Engineerings del af arbejdet, og den fulde gennemsigtighed i prisen giver tryghed og tillid i samarbejdet, understreger Ronni Blicher Madsen.

Fakta Airco DIET

Airco DIET udvikler og samler procesanlæg til tobaksindustrien på fabrikken i Fredericia. DIET står for Dry Ice Expanded Tobacco. DIET-processen har en lang række fordele. For eksempel falder tobakkens vægt pr. cigaret, tjæreindholdet nedsættes, rygekvaliteten forbedres og nikotinindholdet i den brændbare tobak reduceres.

Airco DIET er verdensledende i processen, og alle internationale premium-cigaretter indeholder DIET som en grundlæggende ingrediens.

Download Airco DIET Kundecase

Kontakt

Kristian Sloth
Sales Director

Kristian Sloth

Kontakt os

Mange tak. Vi kontakter dig hurtigst muligt.

Bliv ringet op

Har du spørgsmål om produkter og løsninger, eller ønsker du et uforpligtende tilbud?

Tak for din henvendelse. Vi kontakter dig hurtigst muligt.