Nyheder

Få viden om nye trends og muligheder, gode tilbud og læs historier om BSB Industry og vores samarbejdspartnere.

Medarbejderræs på Vandel Gokart

Vandel Gokartbanes udfordrende asfalt med de drilske sving og hurtige langsider gav medarbejderne i BSB Industry sved på panden, da de i weekenden trådte gaspedalen helt i bund på årets sidste sommerdag.

BSB Industry opruster med ny procurement engineer

Efterspørgslen på kit set og komponenter til vindmølletårne er støt stigende i BSB Industry, og for at imødekomme ordretilgangen og sikre en fortsat høj leveringssikkerhed og konkurrencedygtige priser, udvides medarbejderstaben med procurement engineer Kenneth Schøler.

BSB Industry kunne have fyret Allan

41-årige Allan Nielsen er et lille BSB Industry mirakel. Trods en kronisk nyresygdom med talrige smerteanfald, utællelige operationer i fuld narkose og en hjertetransplantation i 2018 nægter han at kaste arbejdshåndklædet i ringen.

Pølsevogn indleder infomøde

Hvornår vækker en pølsevogn ikke begejstring? Dagens infomøde for alle medarbejdere i BSB Industry blev indledt med hotdogs og godt humør.

BSB Industry tager første spadestik til nyt eksporteventyr på det amerikanske marked

BSB Industrys Anchor Cages mødte stor opmærksomhed på den netop afholdte AWEA WINDPOWER 2019 Conference i George R. Brown Convention Center i Houston Texas.

Freedom of Speech er nutidens X-factor

Læs hvordan "Freedom of Speech" skaber glæde i organisationen og medvirker til vækst i BSB Industry i branchebladet Teknovation - hvor direktør Teddy Norsgaard Jørgensen er denne uges gæste-klummeskribent.

BSB Industry søger en maskinarbejder

BSB Industry søger en maskinarbejder eller maskinoperatør, der brænder for faget og har erfaring fra lignende jobs.

Projektleder Anders Wyke om hverdagen i BSB Industry

Hvad sker der i BSB Industry på en helt almindelig torsdag? Få svaret og mød en række af vores dygtige medarbejdere i historier om hverdagslivet i produktionen og på kontoret i BSB Industry. I denne historie møder du projektleder Anders Wyke.

Maskinarbejder Andrzej Barcik om hverdagen i BSB Industry

Er du nysgerrig på, hvad der sker i BSB Industry på en helt almindelig torsdag? Mød en række af vores dygtigere medarbejdere i historier om hverdagslivet i produktionen og på kontoret i BSB Industry. Denne gang møder du maskinarbejder Andrzej Barcik.

Salgschef Kristian Sloth om hverdagen i BSB Industry

Er du nysgerrig på, hvad der sker i BSB Industry på en helt almindelig onsdag? I føljetonen om vores dygtige medarbejdere er vi nået til salgschef Kristian Sloth, der som sit fokus har at øge kendskabsgraden til BSB Industry og opbygge en tilstrækkelig stor pipeline.

Maskinarbejder Anna Krogshave Dahlgren om hverdagen i BSB Industry

Indrømmet. Når vi kigger ud over medarbejderflokken i produktionen, dominerer mændene. Men blandt de mange mænd finder vi en kvindelig maskinarbejder. Anna Krogshave Dahlgren. Hende kan du møde i føljetonen om hverdagslivet i BSB Industry.

Nystartet personaleforening vil styrke fællesskabet

BSB Industrys nystartede personaleforening har sat en idékasse op i kantinen. Pawel Prochera, Bogustaw Dabrowski, Andrzej Prochera og Karen Iversen, der alle sidder i bestyrelsen i personaleforeningen, håber på, at medarbejderne vil komme med gode idéer og forslag til arrangementer.

Nyansat bukkeoperatør om opstarten i BSB Industry

For at imødekomme en stigende efterspørgsel har BSB Industry ansat endnu en ny medarbejder. Mød vores nyansatte bukkeoperatør Thomas Bennedsen i føljetonen om hverdagslivet i BSB Industry.

Rikke van Rensburg scorede et 12-tal

I den første historie om hverdagslivet i BSB Industry kan du møde Rikke van Rensburg. Hun blev torsdag eftermiddag fejret af kollegerne på kontoret efter hendes flotte 12-tal i den afsluttende eksamen i uddannelsen til kontorassistent med speciale i administration.

BSB Poland hyldet med Super Gazelle

BSB Industrys polske afdeling i Torún blev i aftes hyldet på den store scene. For andet år i træk modtog BSB Poland en Super Gazelle som et bevis på, at virksomheden er den blandt alle Gazelle-vindere i Kujawsko-Pomorskie regionen, der har oplevet den største fremgang.

BSB Industry tager sikkerheden alvorligt

En sikker, sund og tryg arbejdsplads er altafgørende i BSB Industry. Det fortæller produktions- og sikkerhedschef Heino Pedersen, der har sat gang i arbejdet med at blive ISO 14001 og ISO 45001 certificeret.

BSB Industry er kandidat til Deloittes Best Managed Company 2019

Konkurrencen Best Managed Companies hylder danske virksomheder, der er ”best in class”, og prisen er en anerkendelse og fejring af det hårde arbejde, passionen og de nyskabende idéer, der udspringer af danske mellemstore virksomheder.

Nyt bearbejdningscenter kan håndtere store emner

BSB Industry har investeret 4 millioner kroner i et nyt bearbejdningscenter. Det nye bearbejdningscenter kan håndtere store emner og sikre fleksibilitet og hurtigere leveringstider.

Jern-Maskinindustrien: Projektstorm er hemmeligheden bag succes

BSB Industry er vokset markant de seneste år, og løbende forbedringer har en stor del af æren. Det skriver Jern-Maskinindustrien i artikel om BSB Industry.

BSB Industry søger bukkeoperatør

Vores arbejdsomme medarbejdere i laserafdelingen har meget travlt og søger en kollega.

BSB Industry søger maskinarbejder

Vi har gang i hjulene. Derfor har vi brug for endnu en kollega.

Glædelig jul & godt nytår

BSB Industry ønsker en glædelig jul og et godt nytår!

BSB Industry i fornem Top 10

BSB Industry scorer flere Top 10 placeringer på Metalindustriens Top 2018, der sammenligner metalvirksomhederne på en lang række nøgletal som driftsresultat, resultat pr. medarbejder, afkastningsgrad og soliditet.

BSB Industry i spil som Best Managed Company 2019

Deloittes pris for Best Managed Companies blev første gang uddelt i Canada i 1993. Best Managed Companies er siden blevet en global begivenhed, der har spredt sig til blandt andet Holland, Belgien, Sverige, Irland, Mexico og Chile.

EY Entrepreneur Of The Year

I BSB Industry har vi været til kåring af EY Entrepreneur Of The Year.

Ny kunde fordobler BSB Industry’s produktionskapacitet

Senvion udvikler og producerer turbiner og transportudstyr til vindmølleindustrien. Nye ordrer fra den tyske producent betyder, at BSB Industry fordobler produktionskapaciteten i den polske afdeling i Poznan.

BSB Industry åbner ny afdeling i Poznan

Ny BSB Industry-afdeling i Poznan skal hjælpe den statsautoriserede polsk virksomhed Cegielski med at optimere produktionsflowet og kvaliteten.

Nyindkøbt Trumpf TruLaser skal sikre korte leveringstider

BSB Industry investerer i Trumpf TruLaser 5040 L18 7kW for at øge kapaciteten og imødekomme en stigende efterspørgsel på laserskæring.