Nyheder

Få viden om nye trends og muligheder, gode tilbud og læs historier om BSB Industry og vores samarbejdspartnere.

BSB Poland hyldet med Super Gazelle

BSB Industrys polske afdeling i Torún blev i aftes hyldet på den store scene. For andet år i træk modtog BSB Poland en Super Gazelle som et bevis på, at virksomheden er den blandt alle Gazelle-vindere i Kujawsko-Pomorskie regionen, der har oplevet den største fremgang.

BSB Industry tager sikkerheden alvorligt

En sikker, sund og tryg arbejdsplads er altafgørende i BSB Industry. Det fortæller produktions- og sikkerhedschef Heino Pedersen, der har sat gang i arbejdet med at blive ISO 14001 og ISO 45001 certificeret.

BSB Industry er kandidat til Deloittes Best Managed Company 2019

Konkurrencen Best Managed Companies hylder danske virksomheder, der er ”best in class”, og prisen er en anerkendelse og fejring af det hårde arbejde, passionen og de nyskabende idéer, der udspringer af danske mellemstore virksomheder.

Nyt bearbejdningscenter kan håndtere store emner

BSB Industry har investeret 4 millioner kroner i et nyt bearbejdningscenter. Det nye bearbejdningscenter kan håndtere store emner og sikre fleksibilitet og hurtigere leveringstider.

Jern-Maskinindustrien: Projektstorm er hemmeligheden bag succes

BSB Industry er vokset markant de seneste år, og løbende forbedringer har en stor del af æren. Det skriver Jern-Maskinindustrien i artikel om BSB Industry.

BSB Industry søger bukkeoperatør

Vores arbejdsomme medarbejdere i laserafdelingen har meget travlt og søger en kollega.

BSB Industry søger maskinarbejder

Vi har gang i hjulene. Derfor har vi brug for endnu en kollega.

Glædelig jul & godt nytår

BSB Industry ønsker en glædelig jul og et godt nytår!

BSB Industry i fornem Top 10

BSB Industry scorer flere Top 10 placeringer på Metalindustriens Top 2018, der sammenligner metalvirksomhederne på en lang række nøgletal som driftsresultat, resultat pr. medarbejder, afkastningsgrad og soliditet.

BSB Industry i spil som Best Managed Company 2019

Deloittes pris for Best Managed Companies blev første gang uddelt i Canada i 1993. Best Managed Companies er siden blevet en global begivenhed, der har spredt sig til blandt andet Holland, Belgien, Sverige, Irland, Mexico og Chile.

EY Entrepreneur Of The Year

I BSB Industry har vi været til kåring af EY Entrepreneur Of The Year.

Ny kunde fordobler BSB Industry’s produktionskapacitet

Senvion udvikler og producerer turbiner og transportudstyr til vindmølleindustrien. Nye ordrer fra den tyske producent betyder, at BSB Industry fordobler produktionskapaciteten i den polske afdeling i Poznan.

BSB Industry åbner ny afdeling i Poznan

Ny BSB Industry-afdeling i Poznan skal hjælpe den statsautoriserede polsk virksomhed Cegielski med at optimere produktionsflowet og kvaliteten.

Nyindkøbt Trumpf TruLaser skal sikre korte leveringstider

BSB Industry investerer i Trumpf TruLaser 5040 L18 7kW for at øge kapaciteten og imødekomme en stigende efterspørgsel på laserskæring.