15. april 2020

CEO uddeler ros i corona-tiden

Imens store dele af Danmark har været lukket ned i den seneste måned, har medarbejderne i BSB Industry og BSB Poland på hver sin måde steppet op og taget ansvar. Det fortæller CEO Teddy Norsgaard Jørgensen.

CBI står Teddy Norsgaard Jørgensens hjerte nært

- Jeg er imponeret. Alle ansatte i BSB Industry og BSB Poland har min dybeste respekt. De har taget ansvar og er steppet op i en grad, der er beundringsværdig. Vi har stået med flere udfordringer, men de er blevet løst i fællesskab. Ikke mindst fordi medarbejderne har været fleksible, og fordi de har taget en ekstra tørn i en periode med ekstrem travlhed, siger Teddy Norsgaard Jørgensen, der roser medarbejderne i såvel Polen som Danmark.

- Jeg var spændt på, om produktionen i BSB Poland kunne holde deres høje niveau, fordi ledelsen i høj grad har været tvunget til at arbejde hjemmefra. Men det er gået over al forventning. Distanceledelsen har fungeret, og medarbejderne har arbejdet selvstændigt og benhårdt.

- I Danmark har Production Manager Heino Pedersen styret produktionen med sin sædvanlige sikre hånd. Resultatet er, at produktionen i både Danmark og Polen har holdt et højt gear. Ordrerne er produceret og leveret til tiden i den høje kvalitet, der kendetegner BSB Industry og BSB Poland. Der har ingen slinger været i valsen, siger Teddy Norsgaard Jørgensen, der også glæder sig over, at medarbejderne bag skrivebordene har fået det til at fungere trods deres hjemmearbejdsplads.

- Det kan være svært at arbejde koncentreret hjemmefra. Nogle har været udfordret af at skulle passe mindre børn, mens andre har været optaget af at skulle undervise og hjælpe med lektier. Trods det er alle lykkes med at passe deres arbejde, og det har sikret, at BSB Industry og BSB Poland har kørt ufortrødent videre trods corona-tiden.

- I den kommende tid vil flere funktionærer møde ind på kontorerne for at varetage deres arbejdsopgaver. Vi følger naturligvis sundhedsmyndighedernes anbefalinger nøje, og vi gør vores ypperste for at passe godt på hinanden, understreger Teddy Norsgaard Jørgensen i sin ros til medarbejderne i BSB Industry og BSB Poland.

Bliv ringet op

Har du spørgsmål om produkter og løsninger, eller ønsker du et uforpligtende tilbud?

Tak for din henvendelse. Vi kontakter dig hurtigst muligt.