29. maj 2024

Supply Center ansætter lager- og logistikoperatørelev

Lucas Sørensen har i halvandet år arbejdet som lagermand på BSB Industrys Supply Center i Hammelev. Den titel bytter han 1. august ud med en nyoprettet stilling som lager- og logistikoperatørelev.

Supply Center Ansætter Lager Og Logistikoperatørelev 0001

En mulighed Lucas ikke kunne afslå

Som faglært lager- og logistikoperatør bliver Lucas Sørensen specialiseret inden for lagerstyring og de forskellige logistikprocesser som for eksempel forsyning, distribution og indkøbsstyring.

Uddannelsen tager 3 år og 4 måneder og veksler mellem skoleperioder på EUC Syd i Åbenrå og praktik i BSB Industry, og den kommende lager- og logistikoperatørelev lægger ikke skjul på, at han glæder sig til fylde værktøjkassen op med ny viden.

- Jeg har arbejdet for BSB Industry i mit sabbatår, og da idéen og tilbuddet om at få en læreplads opstod, var det en mulighed for at opnå viden og en udvikling inden for fagområdet, som jeg ikke kunne afslå. Jeg synes, det er fedt at kunne udvikle mine kompetencer og få en uddannelse inden for et fag, jeg allerede har stiftet en smule bekendtskab med, forklarer Lucas Sørensen, der tror på, at uddannelsen vil åbne nye døre.

- Med en uddannelse som lager- og logistikoperatør udvider jeg mine fremtidsmuligheder hos BSB og generelt. Derudover er det en fed mulighed at kunne uddanne sig et sted, hvor jeg er glad for at være, og jeg glæder mig hver eneste dag over at være omgivet af gode kolleger, der har en masse erfaring, som jeg kan lære af, understreger Lucas Sørensen.

Rafael K. Wojtczak  / Supply Center Manager

Win-win situation

Med uddannelsen får Lucas kompetenceudvikling og en række solide værktøjer til at styre lager- og logistikprocesser, ligesom BSB Industry får tilført ny aktuel viden og masser af inspiration.

Rafael K. Wojtczak / Supply Center Manager

Uddannelse af unge mennesker er et fælles ansvar

I BSB Industry glæder Supply Center Manager Rafael K. Wojtczak sig over, at Lucas Sørensen har valgt en karrierevej som lager- og logistikoperatørelev i virksomheden.

- Det er en succes for BSB Industry, at vi i Supply Centeret i Hammelev både har opnået en størrelse og også har fået så bred en vifte af arbejdsopgaver, at vi kan tilbyde at være praktikplads og have en lager- og logistikoperatørelev, fortæller Rafael K. Wojtczak, der ser uddannelsen som en gevinst for både Lucas Sørensen og BSB Industry.

- Med uddannelsen får Lucas kompetenceudvikling og en række solide værktøjer til at styre lager- og logistikprocesser, ligesom BSB Industry får tilført ny aktuel viden og masser af inspiration. Samtidigt  bidrager elevforløbet til  at understøtte S’et – det sociale ansvar – i vores ESG rejse. Vi er sikre på, at forløbet  vil være værdiskabende for både BSB og Lucas, og vi glæder os til at være en del af hans uddannelsesrejse, understreger Rafael K. Wojtczak.

Supply Center Ansætter Lager Og Logistikoperatørelev 0002

Kontakt

Marianne McElheron
Head of QHSES & CBI

Marianne McElheron

Bliv ringet op

Har du spørgsmål om produkter og løsninger, eller ønsker du et uforpligtende tilbud?

Tak for din henvendelse. Vi kontakter dig hurtigst muligt.