11. februar 2022

BSB Group ændrer i direktionen

Teddy Norsgaard Jørgensen er fratrådt stillingen som adm. direktør i BSB Group. Selskabets partnere og bestyrelse sætter en ny profil i spidsen for den strategiske udvikling af stålvirksomheden.

Per Lyngaa BSB

På Børsens årets Top1000 over landets største virksomheder optrådte BSB Group sidste år for første gang på listen med en flot placering som nummer 758. Men vækstambitionerne stopper ikke her.

Stålvirksomheden vil være større og stærkere, og den udvikling vil, ifølge bestyrelsesformand Jesper Knudsen, blive ledet af en ny toplederprofil.

- I BSB har vi været glade for Teddy Norsgaard Jørgensens arbejde som adm. direktør. BSB har gennemgået en fantastisk flot udvikling. Det er en veldrevet og solid forretning, men vi har fortsat et stort uudnyttet vækstpotentiale, som en ny adm. direktør nu skal være med til at forløse, fortæller Jesper Knudsen, bestyrelsesformand i BSB Group.

Jagten på BSB Groups nye adm. direktør er gået ind, og indtil til den tomme stol i selskabet er besat, er bestyrelsesmedlem Per Lyngaa indsat som interim adm. direktør.

- BSB Group har et stort nationalt og internationalt kundepotentiale inden for vindindustrien og andre industrisegmenter. Vores nye adm. direktør skal være med til at udvikle nye forretningsområder og løfte virksomheden til det næste niveau, understreger Per Lyngaa, bestyrelsesmedlem og interim adm. direktør.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte bestyrelsesformand Jesper Knudsen på +45 40 51 40 02 eller jkn@andersen-partners.dk.

Bliv ringet op

Har du spørgsmål om produkter og løsninger, eller ønsker du et uforpligtende tilbud?

Tak for din henvendelse. Vi kontakter dig hurtigst muligt.