5. marts 2024

WasteApp er en gevinst for klimaet og økonomien

BSB Industry har taget endnu et bæredygtigt tiltag med investeringen i affaldshåndteringssystemet WasteApp. Med appen i hånden kan medarbejderne nemt og enkelt bestille tømninger af containerne, når det er nødvendigt og ikke efter en fastlagt frekvens.

Wasteapp I BSB Industry

I BSB Industry forventer QHSE specialist Winnie Fedders, at WasteApp kan reducere antallet af affaldsafhentninger med op til 25 %.

- Med vores nye WasteApp får vi nu tømt containerne, når der er behov for det. Før kunne vi godt opleve, at vi fik afhentet halvtomme containere. Det er fortid nu, og i BSB Industry forventer vi, at vi kan reducere antallet af afhentninger med 20 – 25 %. Det er en mærkbar gevinst for såvel den økonomiske som bæredygtige bundlinje, fordi lastbilerne kun skal køre kilometerne ud til os, når det er nødvendigt, forklarer Winnie Fedders.

Bliv klogere på WasteApp

Se videoen og bliv klogere på, hvordan WasteApp fungerer og hvilke fordele, appen giver.

WasteApp gør håndteringen af affald mere effektiv

WasteApp er en virksomhedstilpasset app, hvor medarbejderne i BSB Industry nemt og enkelt kan bestille tømninger af affaldscontainerne uanset hvilken affaldstransportør, der er tale om.

- I BSB Industry samarbejder vi med flere forskellige affaldstransportører, der er specialister på netop deres område. Tidligere har vi bestilt på webportaler, ringet eller skrevet. Efter implementeringen af WasteApp trykker vi blot på billedet af containeren og tømningen er bestilt. Det er nemt, tidsbesparende og skaber tryghed, fordi vi har dokumentation og et komplet overblik over alle bestillinger, forklarer QHSE specialisten.

Winnie Fedders / QHSE Specialist

Bundlinje og bæredygtighed går hånd i hånd

Med vores nye WasteApp får vi nu tømt containerne, når der er behov for det. Før kunne vi godt opleve, at vi fik afhentet halvtomme containere. Det er fortid nu, og i BSB Industry forventer vi, at vi kan reducere antallet af afhentninger med 20 – 25 %.

Winnie Fedders / QHSE Specialist

Fordele ved WasteApp

  • Containerkapacitet udnyttes bedre og dermed spares penge
  • Færre afhentninger er en gevinst for klimaet fordi lastbilerne sparer brændstof
  • Tømning/afhentning kan bestilles straks behovet konstateres
  • Log dokumenterer alle bestillinger med hvem, hvad og hvornår
  • Oversigt over alle containere og hvilken affaldstransportør der tømmer/afhenter
  • Hurtig og let bestilling med få klik og på stedet
  • Ingen ventetid i telefonkø eller tidsforbrug med at skrive mails
  • Intet behov for at huske kundenumre, containernumre og placering
  • Fejlrisiko i forbindelse med bestilling reduceret til nul

Medarbejderne har taget godt imod WasteApp

BSB Industry tog WasteApp i brug i december, og medarbejdernes erfaringer med afhentning af affald som flamingo, pap og papir, brændbart, jernspåner og skæreslager er foreløbig positive.

- Medarbejderne er glade for løsningen, fordi den simpelthen gør deres arbejdsdag lidt lettere. Sammen med medarbejderne evaluerer vi løbende WasteApp og kigger på, hvordan vi kan optimere affaldshåndteringen og gøre tingene endnu smartere målt på den økonomiske besparelse og gevinsten for klimaet, understreger Winnie Fedders.

Kontakt

Winnie Fedders
QHSE Specialist

Winnie Fedders

Bliv ringet op

Har du spørgsmål om produkter og løsninger, eller ønsker du et uforpligtende tilbud?

Tak for din henvendelse. Vi kontakter dig hurtigst muligt.