7. maj 2020

BSB Industry forfremmer Winnie Fedders til Head of QHSE & CBI

I BSB Industry er QHSE – Quality, Health, Safety and Environment – et centralt og vigtigt omdrejningspunkt. For at fastholde og udvikle virksomhedens fokus på kvalitet og miljø forfremmes Winnie Fedders til Head of QHSE & CBI i både Danmark og Polen.

Winnie Fedders 5 Head of QHSE

1. maj skiftede Winnie Fedders titlen som Quality & Process Specialist ud med Head of QHSE & CBI. I hendes nye rolle får Winnie Fedders det globale ansvar for QHSE og CBI programmet i både Danmark og Polen, og samtidig bliver hun en aktiv del af ledergruppen.

- I BSB Industry har vi i mange år arbejdet seriøst med at udvikle vores forretningsprocesser, og vi har et konstant fokus på at sikre og styrke vores kvalitet, leveringssikkerhed og fastholde et højt sikkerhedsniveau. Med Winnie Fedders i spidsen for QHSE og CBI, og hendes deltagelse i ledergruppen, forstærker vi vores indsats og arbejdet med kvalitet, miljø og arbejdsmiljø, fortæller CEO Teddy Norsgaard Jørgensen.

Winnie Fedders blev i 2019 ansat til at optimere forretningsprocesser samt kvalitet, miljø og arbejdsmiljø, ligesom hun skulle implementere Soludyne kvalitetsledelsessystemet og sikre, at BSB Industry kunne ISO 14001 og ISO 45001 certificeres.

- BSB Industry er en spændende virksomhed med et stort potentiale både nationalt og internationalt. Jeg glæder mig til at fortsætte mit arbejde og til det større ansvar som Head of QHSE & CBI, fortæller Winnie Fedders, der allerede har mange jern i ilden.

- Udledt af vores strategi har vi gang i mange QHSE og CBI-projekter. I samarbejde med mine dygtige kolleger ser jeg frem til at skabe mærkbare resultater, der styrker BSB Industry, og som kommer vores kunder og samarbejdspartnere til gode, fortæller BSB Industry nye globale Head of QHSE & CBI.

Kontakt

Winnie Fedders
QHSE Specialist

Winnie Fedders

Bliv ringet op

Har du spørgsmål om produkter og løsninger, eller ønsker du et uforpligtende tilbud?

Tak for din henvendelse. Vi kontakter dig hurtigst muligt.