28. marts 2019

Nyansat bukkeoperatør om opstarten i BSB Industry

For at imødekomme en stigende efterspørgsel har BSB Industry ansat endnu en ny medarbejder. Mød vores nyansatte bukkeoperatør Thomas Bennedsen i føljetonen om hverdagslivet i BSB Industry.

Mød vores nyansatte bukkeoperatør Thomas Bennedsen

"Jeg hørte gennem en kammerat, at BSB Industry søgte en bukkeoperatør. Jeg ringede til Heino en onsdag formiddag. Dagen efter var jeg til samtale, og i ugen efter startede jeg op mandag morgen. Det er gået stærkt, men jeg har ikke fortrudt mit skifte til BSB Industry ét eneste sekund. Det er en god arbejdsplads, og selvom stemningen er afslappet og uhøjtidelig, går vi til stålet. For der er vigtigt, at vi leverer til den aftalte tid.

I dag har den ansvarlige for kalibrering og vedligeholdelse, Allan Nielsen, fortalt mig om kalibrering af maskiner og værktøj. Jeg har fået en grundig instruktion i, hvordan det virker, og hvad jeg skal holde øje med. Kalibreringen er vigtig for at opretholde den høje kvalitet. Det vi leverer skal være 100 % i orden og leve op til kundens specifikationer og krav."

På billederne er det til venstre leder af laserafdelingen Heino Rathcke, i midten Thomas Bennedsen og til højre den ansvarlige for kalibrering og vedligeholdelse i BSB Industry Allan Nielsen.

Kontakt

Heino Rathcke
Cutting Department Manager

Heino Rathcke

Bliv ringet op

Har du spørgsmål om produkter og løsninger, eller ønsker du et uforpligtende tilbud?

Tak for din henvendelse. Vi kontakter dig hurtigst muligt.