15. juni 2021

Ny slibemaskine sikrer ensartet og høj kvalitet

Har du brug for at få slebet emner i stål, rustfrit stål og aluminium i en høj og ensartet kvalitet er der hjælp at hente i BSB Industry, hvor en splinterny Lissmac SMD 325 slibemaskine er rykket ind i slibeværkstedet i Lunderskov.

Høj og ensartet kvalitet med slibning

Lissmac SMD 325

Vores nye Lissmac SMD 325 er en smart, hurtig og grundig slibemaskine, der kan slibe i stål, rustfrit stål og aluminium. Et smart lamelbånd fjerner effektivt OXID-hinder og slagger, hvorefter de fire roterende børster tager over og sliber emner med en radius på op til 2,0 mm, forklarer Heino Rathcke, der er Cutting Department Manager i BSB Industry.

Slibemaskine giver høj kvalitet og et sundere arbejdsmiljø

Slibemaskinen kan håndtere alle skårne emner, og den har en slibebredde på 1.350 mm. I båndet er der monteret en magnet, der holder emnerne på plads.

- Investeringen i Lissmac SMD 325 slibemaskinen har især to formål. For det første ønsker vi i BSB Industry at levere 100 % færdige emner i en ensartet og høj kvalitet til kunderne. For det andet giver automatiseringen af arbejdsprocessen et renere og sundere arbejdsmiljø, fordi støvet fra slibningen helt simpelt bliver inde i maskinen, understreger Heino Rathcke.

Lissmac SMD 325 slibemaskinen har et brugervenligt interface, ligesom båndet automatisk bliver vasket af det integrerede vaskeanlæg.

Har du brug for laserskårne og slebne emner?

Kontakt

Heino Rathcke
Cutting Department Manager

Heino Rathcke

Bliv ringet op

Har du spørgsmål om produkter og løsninger, eller ønsker du et uforpligtende tilbud?

Tak for din henvendelse. Vi kontakter dig hurtigst muligt.