29. november 2021

Anders Wyke giver projektlederkasketten videre til Morten Stoy

Det er en dygtig og vellidt medarbejder, BSB Industry tager afsked med, når Anders Wyke indstiller karrieren og går på pension fredag 17. december.

Anders Wyke og Morten Stoy BSB Industry

Han giver stafetten og titlen som Project Manager videre til erfarne Morten Stoy, der i fremtiden står i spidsen for engineering, tilbudsgivning og projektledelse i BSB Industry.

Anders Wyke / Project Mamager

- Jeg har haft mange fantastiske år på arbejdsmarkedet. Senest i BSB Industry, og jeg vil gerne rette en stor tak til alle kunder, samarbejdspartnere og leverandører. Jeg har været meget glad for mit arbejde og den tætte kundekontakt, ligesom det har været interessant at sætte sig ind i alle de spændende produkter, fortæller Anders Wyke.

Anders Wyke / Project Mamager

Morten fortsætter i samme solide spor

Anders Wyke har været en vigtig del af vores rejse fra udelukkende at sælge enkelte produkter til at levere komplette løsninger fra udvikling og konstruktion til produktion og supply chain solution. Den rejse fortsætter Morten Stoy.

Morten Stoy / Project Manager

- Jeg vil gøre mit ypperste for at servicere kunderne på samme høje niveau som Anders. Vi har samme filosofi og tilgang til arbejdet, og i øjeblikket knokler vi benhårdt på at sikre en gnidningsfri overgang, så vores kunder for en god oplevelse, understreger Morten Stoy, Project Manager i BSB Industry.

Morten Stoy / Project Manager

Kontaktoplysninger

Har du spørgsmål om engineering, tilbudsgivning eller projektledelse, skal du allerede fra i dag kontakte Morten Stoy.

I BSB Industry vil vi gerne rette en stor tak til Anders Wyke for hans store arbejdsindsats og altid konstruktive tilgang. Arbejdet er udført med høj faglighed og med sans for detaljen.

Vi håber, at I vil tage godt imod Morten Stoy.

Teddy Norsgaard Jørgensen, Partner / CEO
Claus Iwersen, Partner / CFO
Kristian Sloth, Salgsdirektør

Kontakt

Morten Stoy
Project Manager

Morten Stoy

Bliv ringet op

Har du spørgsmål om produkter og løsninger, eller ønsker du et uforpligtende tilbud?

Tak for din henvendelse. Vi kontakter dig hurtigst muligt.