24. januar 2024

I BSB Industry kan Jaroslaw kombinere et ambitiøst arbejdsliv med rollen som familiefar

Jarosław Milczarek er som Supply Chain Manager på BSB Industrys afdelinger i Polen ansvarlig for indkøb, lager og ordrer. Sammen med sit håndplukkede team arbejder han på at optimere og forbedre de mange processer i værdikæden til gavn for kunderne. I fritiden banker Jarosław hjerte for sport, læsning og familien.

Supply Chain Manager i BSB Industrys polske afdeling - Jaroslaw Milczarek

- Vi skal hele tiden være på forkant med markedet og de processer, vi har. Det kan være at få lukket en kontrakt på køb af stål, inden priserne stiger eller sørge for at læsse stålemner eller rør så optimalt på lastbilerne, at der bliver så effektivt og sikkert som muligt, siger Supply Chain Manager i BSB Industrys polske afdeling Jarosław Milczarek og tilføjer.

- Jeg er stolt af mit team. De er alle dygtige specialister, og de 5 år jeg har været her, er vi blevet dygtigere og har fået et højere niveau. Det er hele teamets fortjeneste. Jeg plejer at sige, at chefens styrke er hans team, og der har jeg været heldig.

Den beskedne chef har selv udvalgt og ansat 11 ud af sine 15 medarbejdere hos BSB Industry i Ciechocin og Toruń i Polen. De tager sig af indkøb, lager, ordrer, dokumentation og projektledelse. Jarosław Milczarek giver sine medarbejdere stor frihed til at løse opgaverne og har en konstruktiv dialog med dem.

Jarosław Milczarek / Supply Chain Manager

Fundamentet er et stærkt team

Jeg er stolt af mit team. De er alle dygtige specialister, og de 5 år jeg har været her, er vi blevet dygtigere og har fået et højere niveau. Det er hele teamets fortjeneste. Jeg plejer at sige, at chefens styrke er hans team, og der har jeg været heldig.

Jarosław Milczarek / Supply Chain Manager

Spillede rolle i Oscarvindende film

Den 45-årige Supply Chain Manager arbejder ikke langt fra Toruń, hvor han bor og er vokset op. Jarosław Milczarek har i mellemtiden været ude i verden, studeret og fået værdifulde erfaringer, inden han landede hos BSB Industry i 2019.

- Jeg har blandt andet været i Baja California i Mexico, hvor jeg var statist i den Oscarvindende film ”Master and Commander: Til verdens ende” med Russel Crowe. Det var sjovt, og jeg lærte meget om at organisere og planlægge. Jeg har taget flere uddannelser inden for marketing og økonomi, og jeg har blandt andet skrevet om købsstrategier på doktorgradsniveau, fortæller Jarosław Milczarek og fortsætter.

- Tidligere har jeg været ansat i en amerikansk, tysk, polsk, dansk og norsk virksomhed i Polen. Det har været lærerigt, og jeg kan godt lide den skandinaviske virksomhedskultur, som også findes hos BSB Industry. Den er ansvarlig, stabil og troværdig med en proaktiv og åben indstilling til arbejdet. Der er en forståelse for, at vi ikke er robotter, men mennesker der kan tænke selv, men også kan begå fejl. Det er nogle værdier, som jeg og alle andre medarbejdere værdsætter.

Sport er en passion

Når Jarosław Milczarek har fri, er han sammen med sin kæreste og sine tvillingedøtre. Hans store fritidsinteresse er sport og science fiction-litteratur, og han prøver selv at være så aktiv som muligt.

- Jeg løber eller cykler ret meget og prøver at holde mig i god form. Da jeg var barn, boede jeg tæt på speedwaybanen i Toruń, så jeg er vokset op med fart. Min største passion er speedway og NBA. Jeg er vild med al sport, og selv skak og synkronsvømning fanger mig. Mine døtre er dygtige svømmere, og de alt for hurtigere, så her må jeg overgive mig, siger Jarosław Milczarek med et smil, der afslører, at familien betyder alt.

Han ser sig som en del af BSB i fremtiden. Ikke mindst fordi han deler den kulturelle og forretningsmæssige tilgang.

- Vi har et par udfordrende opgaver. Det at identificere svagheder, lave en plan og forbedre tingene er nogle af de ting, jeg er interesseret i. Vi kan altid optimere processerne, men nogle gange er det tempoet, der er udfordringen. Jeg plejer at sige, at vi skal have kroppen til at følge med hjernen, understreger Jarosław Milczarek.

BSB Industrys polske afdeling er garanter for kvalitet

Kontakt

Jarosław Milczarek
Supply Chain Manager

Jarosław Milczarek

Bliv ringet op

Har du spørgsmål om produkter og løsninger, eller ønsker du et uforpligtende tilbud?

Tak for din henvendelse. Vi kontakter dig hurtigst muligt.