6. oktober 2020

BSB Industry har bestået certificering i ISO 14001 og ISO 45001

BSB Industry er blevet certificeret i miljø (ISO 14001) og arbejdsmiljø (ISO 45001). Certificeringerne er resultatet af det arbejde Head of QHSE & CBI Winnie Fedders igangsatte for et år siden og har gennemført i samarbejde med kollegerne på fabrikkerne i Lunderskov.

Winnie Fedders QHSE Specialist

- Vi er stolte af, at vi nu endelig er certificeret i miljøledelsessystemet ISO 14001 og arbejdsmiljøledelsessystemet ISO 45001. Processen blev bremset af covid-19, men gennem online audits i foråret og en tredages fysisk audit af to eksperter i august, har vi nu bestået certificeringen, siger en glad Winnie Fedders.

Med certificeringen i ISO 14001 og ISO 45001 og re-certificeringer i kvalitetsledelsessystemet ISO 9001 og svejsestandarden EN 3834-2 er der godt styr på miljø, arbejdsmiljø og kvaliteten i BSB Industry.

- I BSB Industry prioriterer vi ikke kun kvaliteten af de produkter, vi leverer til vores kunder. Vi bekymrer vi os også om den verden, vi giver videre til vores børn og børnebørn, hvilket betyder, at vi eksempelvis har fokus på energibesparelse i produktionen, affaldshåndtering og cirkulær økonomi. Samtidig er vores medarbejdere et vigtigt aktiv, og vi vægter derfor arbejdsmiljø højt, så det både er sikkert og rart at komme på arbejde, forklarer Winnie Fedders, der i samarbejde med kollegerne arbejder på at optimere alle led i virksomheden i Continuous Business Improvement programmet.

- Gennem CBI arbejder vi konstant med forbedringsprojekter, der sikrer, at vi er dygtigere i morgen, end vi er i dag. Vi har en proaktiv tilgang og bruger input fra både QHSE og den resterende del af virksomheden til at løfte forretningen op på et niveau, hvor kun det bedste er godt nok, hvad enten det handler om miljø, arbejdsmiljø eller kvalitet, understreger Winnie Fedders.

De nye certificeringer markeres officielt med overrækkelse af diplomer i oktober.

Vores certifikationer

Miljø ISO 14001 1
Kvalitet ISO 9001 1

Kontakt

Winnie Fedders
QHSE Specialist

Winnie Fedders

Bliv ringet op

Har du spørgsmål om produkter og løsninger, eller ønsker du et uforpligtende tilbud?

Tak for din henvendelse. Vi kontakter dig hurtigst muligt.