22. november 2021

Kunderne kan producere billigere med Mortens hjælp

BSB Industry opruster og ansætter Morten Stoy som Project Manager.

Morten Stoy BSB Industry - nyansat

Den 55-årige uddannede maskiningeniør kommer fra en lignende stilling, hvor han blandt andet arbejdede med produktion, levering og montage af store kraftige stålkonstruktioner til vindindustrien og transportanlæg til energisektoren.

- BSB Industry er en fremadstormende virksomhed med spændende kunder og interessante opgaver. Jeg glæder mig især til at udvikle smarte løsninger sammen med vores kunder og præge dem til at foretage intelligente designændringer, så det produktionsmæssigt bliver billigere at producere deres løsninger. Optimeringen skaber merværdi og konkurrencekraft for vores kunder og samarbejdspartnere, forklarer Morten Stoy.

30 års erfaring som Project Manager

BSB Industry’s nye Project Manager har godt 30 års erfaring som Project Manager og Servicechef i forskellige industrivirksomheder. Værktøjskassen er fyldt godt op med værktøjer, og han ser frem til at sætte dem i spil i Lunderskov.

- Vi har travlt, og jeg er allerede godt i gang med at regne tilbud på blandt andet stålkonstruktioner i såvel sort stål som rustfri stål til kunder inden for eksempelvis vindindustrien, fødevareindustrien og medico, ligesom jeg også sidder med ordrebehandlingen, fortæller en forventningsfuld Morten Stoy.

- Mine kolleger, kunderne og vores samarbejdspartnere har taget godt imod mig. Jeg kan mærke, at BSB Industry er en solid virksomhed med et godt omdømme. Jeg glæder mig til at bidrage med min erfaring og sammen med mine kolleger udvikle og producere kvalitetsløsninger, der gør en forskel for vores kunder, understreger Morten Stoy.

Kontakt

Kristian Sloth
Sales Director

Kristian Sloth

Bliv ringet op

Har du spørgsmål om produkter og løsninger, eller ønsker du et uforpligtende tilbud?

Tak for din henvendelse. Vi kontakter dig hurtigst muligt.