15. december 2021

Erfaren mand bag bukken

Jens Thomsen har prøvet det meste som bukkeoperatør. Den erfarne specialarbejder har stået bag kantpresseren hos forskellige virksomheder siden 1997. I september sluttede han sig til BSB-familien i Lunderskov. Det valg har han ikke fortrudt.

Jens Thomsen - BSB Industry

- BSB er en god arbejdsplads med spændende udfordringer og dygtige kolleger. Ikke to dage er ens. Jeg kan godt lide, at der er variation i opgaverne, fortæller Jens Thomsen.

Som bukkeoperatør i BSB Industry bukker han sammen med sine kolleger dele til forskellige konstruktioner i sort stål, rustfri stål, aluminium og alu dørk.

- Vi laver blandt andet stålkonstruktioner til industrimaskiner, pumpestationer og trapper. Bare for at nævne nogle af de opgaver, vi har arbejdet på i dag, fortæller Jens Thomsen, der hver morgen tager turen fra Gelsted på Vestfyn til Lunderskov.

- Det er en god køretur, men det betyder intet, når jeg blot kan møde ind til en arbejdsdag med en masse forskellige opgaver, som jeg løfter sammen med mine gode kolleger, understreger Jens Thomsen, inden han hjemmevant navigerer på touch-skærmen og gør maskinen klar til næste kundes opgave.

Kontakt

Heino Rathcke
Cutting Department Manager

Heino Rathcke

Bliv ringet op

Har du spørgsmål om produkter og løsninger, eller ønsker du et uforpligtende tilbud?

Tak for din henvendelse. Vi kontakter dig hurtigst muligt.