13. oktober 2020

Bureau Veritas overrakte ISO 14001 og ISO 45001 certifikater til BSB Industry

Miljø og arbejdsmiljø bliver taget seriøs i BSB Industry. Som et synligt bevis fik CEO Teddy Norsgaard Jørgensen og Head of QHSE & CBI Winnie Fedders fredag overrakt certifikater af Bureau Veritas.

Diplomoverrækkelse i BSB Industry

De to certifikater blev overrakt af Peter Worck Nielsen, der er External Sales Manager & Customer Relations Manager Certification i Bureau Veritas. Han gav BSB Industry nogle rosende ord med på vejen.

- BSB Industry har i mange år arbejdet seriøst med miljø og arbejdsmiljø. Med certificeringen har de nu et bevis på, at de overholder en række krav og ikke mindst, at de arbejder systematiske og kontinuerligt med forbedringsprojekter, der kommer såvel deres medarbejdere, samarbejdspartnere som hele samfundet til gode, mener Peter Worck Nielsen.

- I kombination med BSB Industrys ISO 9001 certificering står de med ISO 14001 og ISO 45001 godt rustede til at møde deres samarbejdspartneres forventninger til, at de som virksomhed arbejder for at sikre et godt arbejdsmiljø, en så bæredygtig produktion som muligt og en ensartet, høj kvalitet af deres produkter. ”Vi skal gøre den lidt bedre i morgen, end vi gør i dag”, lader til at være mantraet i BSB Industry, understreger Peter Worck Nielsen.

Billedet – fra venstre mod højre
Peter Worck Nielsen, Bureau Veritas, Teddy Norsgaard Jørgensen, CEO og Partner og Head of QHSE & CBI Winnie Fedders.

Kontakt

Winnie Fedders
QHSE Specialist

Winnie Fedders

Bliv ringet op

Har du spørgsmål om produkter og løsninger, eller ønsker du et uforpligtende tilbud?

Tak for din henvendelse. Vi kontakter dig hurtigst muligt.