18. november 2019

BSB Industry holder på gråt guld

Selvom BSB Industrys bogholder Karen Iversen i dag bliver folkepensionist, har hun valgt at blive på arbejdsmarkedet. Det glæder BSB Industry og kollegerne, der har skrevet en lille historie om den fantastiske person, Karen er.

Karen Iversen - BSB Industry

Af kollegerne i BSB Industry

BSB Industrys bogholder Karen Iversen bliver i dag, mandag 18. november 2019, folkepensionist. Alderen til trods har Karen valgt at blive på arbejdsmarkedet. For som hun siger, "så skal vi jo holde os i gang og blive ved med at bruge hovedet".

Holde sig i gang, det er noget Karen gør. Hun er aktiv i både træningscenteret og i Bridgeklubben. Hun er derudover meget engageret med børn og børnebørn. Hun har en fast aftale med at hente nogle af børnebørnene én gang om ugen, og hun tager dem gerne med i svømmehallen, i sommerhus og på udlandsferier. Hun har et stort netværk, som hun er god til at holde ved lige, hun er festlig og så er hun super frisk af sind.

BSB Industry holder gerne på det grå guld

BSB Industry, der arbejder med stål, mener også, at det grå guld er et værdifuldt materiale. De sætter stor pris på, at hun har valgt at fortsætte hendes virke i bogholderiet. For det er utroligt vigtigt at have medarbejdere, der har en lang livserfaring.

"Karen er utrolig punktlig og detaljeorienteret. Hun er fra en generation, hvor alt skal stemme på kroner og ører". Erfarne medarbejdere som Karen er værdifulde for en virksomhed", understreger CEO Teddy Norsgaard Jørgensen.

Fra kugleramme og hulpapir til Navision

Karen har arbejdet som bogholder i over fire årtier. Hun har derfor været med i en utrolig udvikling fra manuelt arbejde til flere automatiserede procedurer i dag. Fra kugleramme, hulpapir og skrivemaskine til det i dag elektroniske system Navision. Hun er desuden engageret i firmaets optimeringsstrategi CBI på lige fod med de øvrige medarbejdere, ligesom hun har haft en afgørende rolle i BSB Industrys personaleforening.

Drilleri: En snert af glemsomhed

Hvis der skal nævnes en ting, der viser, at alderen måske trykker en lille smule, kan det være en snert af glemsomhed. Men når det kniber, støtter vi kolleger gerne og hjælper med at finde blandt andet telefon og bringe briller til hjemmeadressen. Ligeledes har John, Karens mand, flere gange været forbi arbejdspladsen med ting, der var glemt hjemme.

BSB Industry ser frem til at have Karen i medarbejderstaben mange år frem, for hun bidrager, ud over stor faglighed, med positivitet og godt humør.

Bliv ringet op

Har du spørgsmål om produkter og løsninger, eller ønsker du et uforpligtende tilbud?

Tak for din henvendelse. Vi kontakter dig hurtigst muligt.