28. februar 2019

BSB Industry er kandidat til Deloittes Best Managed Company 2019

Konkurrencen Best Managed Companies hylder danske virksomheder, der er ”best in class”, og prisen er en anerkendelse og fejring af det hårde arbejde, passionen og de nyskabende idéer, der udspringer af danske mellemstore virksomheder.

Teddy Norsgaard Jørgensen

”Titlen som Best Managed Company er et velanset international kvalitetsstempel af privatejede virksomheder. I BSB Industry er vi utroligt stolte af, at vi er udvalgt som kandidat til prisen blandt mange rigtig dygtige og veldrevne virksomheder”, forklarer direktør i BSB Industry A/S, Teddy Norsgaard Jørgensen, der i dag har haft besøg af Deloitte i forbindelse med udvælgelsesprocessen af de endelige vindere i de forskellige kategorier.

”Vi slap gennem nåleøjet i fase 1. Nu er vi i gang med fase 2, hvor vi har fortalt Deloitte om vores strategi, kompetencer og innovation, kultur og engagement og om vores governance og økonomi”, forklarer Teddy Norsgaard Jørgensen.

Når alle kandidater har været igennem forløbet i fase 2, vil en uafhængig jury give de kvalificerede virksomheder en score for hver af programmets kriterier. De bedste af de bedste bliver inviteret til prisuddelingen i foråret.

”I BSB Industry er vi udvalgt, fordi vi har stærke forretningsmodeller og en solid vækststrategi. Vi har i flere år præsenteret gode regnskaber - ikke mindst takket være vores dygtige medarbejdere, der hver eneste dag arbejder målrettet på at sikre høj kvalitet og levere til tiden. Det giver glade og tilfredse kunder”, understreger direktøren.

”Vi har den nødvendige kapacitet i BSB Industry til at løfte kundernes efterspørgsel. Både maskinelt og gennem medarbejdernes færdigheder og kompetencer. Virksomhedskulturen er sund og båret af en vilje blandt både ledelsen og medarbejderne til at opnå de opstillede mål”, uddyber Teddy Norsgaard Jørgensen, der naturligvis håber på at løbe af sted med prisen som Best Managed Company det stærke deltagerfelt til trods.

Vinderne kåres i foråret 2019.

Bliv ringet op

Har du spørgsmål om produkter og løsninger, eller ønsker du et uforpligtende tilbud?

Tak for din henvendelse. Vi kontakter dig hurtigst muligt.