21. december 2022

BSB ønsker glædelig jul og godt nytår

Vi tager vare på mennesker og den verden, vi lever i. Læs vores julehilsen til kunder, samarbejdspartnere og leverandører.

BSB Julekort 2022 Dansk 1

Julen er hjerternes fest og en tid på året, mange af os ser frem til med store forventninger. Vi samles i festligt lag og har tiden til at være nærværende sammen med familien og vores kære.

I julen har vi også tid til at reflektere over livet og den verden, der omfavner os. Her påvirker den ulykkelige krig i Ukraine, og de uroligheder som lige nu ses i verden, os alle.

Krigen er en medvirkende årsag til rentestigninger, inflation og prisstigninger, ligesom den har sat fokus på Europas afhængighed af gas. Det har fået såvel politikere som menigmand til at efterspørge alternative og bæredygtige energiløsninger som f.eks. vindenergi.

BSB Julekort 2022 Highlights Dansk 1

I BSB er vi klar til at speede den grønne udvikling op og levere bæredygtige energiløsninger, der på sigt kan gøre ende på vores afhængighed af gas og andre fossile brændstoffer.

I det nye år vil vi også sætte ekstra skub i workshops, hvor vi sammen med vores kunder definerer en række ambitiøse projekter, der optimerer samarbejdet og konkretiserer, hvordan BSB bedst muligt forløser potentialet og skaber merværdi for vores samarbejdspartnere.

I BSB arbejder vi engageret med at nedbringe vores energiforbrug og CO2-udledning, ligesom vi har et konstant fokus på at minimere vores affald i produktionen og andre tiltag, der er med til at gøre en bæredygtig forskel. Det arbejde fortsætter i det nye år. For vi mener det alvorligt, når vi siger, at vi tager et medansvar for den verden, vi lever i.

Vi glæder os til at fortsætte det gode samarbejde med dig i det nye år.

Glædelig jul og godt nytår
Ledelsen og medarbejderne i BSB

Bliv ringet op

Har du spørgsmål om produkter og løsninger, eller ønsker du et uforpligtende tilbud?

Tak for din henvendelse. Vi kontakter dig hurtigst muligt.