27. august 2019

BSB Industry opruster med ny procurement engineer

Efterspørgslen på kit set og komponenter til vindmølletårne er støt stigende i BSB Industry, og for at imødekomme ordretilgangen og sikre en fortsat høj leveringssikkerhed og konkurrencedygtige priser, udvides medarbejderstaben med procurement engineer Kenneth Schøler.

Kenneth Schøler - hverdagshistorie

Den 38-årige indkøbsuddannede Kenneth Schøler kommer med godt 15 års erfaring fra lignende stillinger. Med et stort kendskab til de dygtigste underleverandører, en stærk indsigt i markedet og erfaring inden for planlægning og indkøb har BSB Industrys nye procurement engineer de bedste forudsætninger for at sikre leveringssikkerhed og konkurrencedygtige priser til både eksisterende og nye kunder.

"I første omgang skal jeg fokusere på at optimere forretningsområdet med salg af kit set og komponenter til vindmølletårne. Vi oplever en stor ordretilgang, og det kræver, at vi konstant er på udkig efter nye dygtige underleverandører og har fokus på at udvikle og styrke samarbejdet med vores eksisterende samarbejdspartnere. Et stærkt samarbejde med underleverandørerne er altafgørende for, at vi kan levere kit set og komponenter til tårnbyggerne med højeste leveringssikkerhed og til konkurrencedygtige priser", forklarer Kenneth Schøler, der også kommer til at spille en vigtig rolle i udrulningen BSB Industrys strategi.

"Udover fokusset på leverandørudvikling og samarbejdet med vores underleverandører er jeg også en del af det hold, der skal udvikle BSB Industry ved at åbne døre til nye større kunder og markeder i både ind- og udland, ligesom vi arbejder på at blive endnu dygtigere til at sælge flere af vores kompetencer ind til allerede eksisterende kunder, der i dag måske kun benytter sig at et af vores forretningsområder", fortæller Kenneth Schøler.

Kenneth Schøler bor i Ribe med sin hustru og tre børn.

Kontakt

Kenneth Schøler
Procurement Engineer

Kenneth Schøler

Bliv ringet op

Har du spørgsmål om produkter og løsninger, eller ønsker du et uforpligtende tilbud?

Tak for din henvendelse. Vi kontakter dig hurtigst muligt.