25. september 2023

Høj og ensartet kvalitet er fundamentet for ny Quality Control Manager i BSB Industrys polske afdeling

BSB Industry Poland har ansat Anna Bocian som ny Quality Control Manager. Med flere års erfaring fra lignende stillinger inden for blandt andre luftfartsindustrien har hun en solid værktøjskasse, der er gearet til at løfte kvaliteten og reducere antallet af afvigelser på de polske fabrikker.

Anna Bocian har en universitetsgrad inden for kvalitet, arbejdsmiljø og sikkerhed

Anna Bocian har en universitetsgrad inden for kvalitet, arbejdsmiljø og sikkerhed på arbejdspladsen. Kombinationen af den tekniske viden og mange års praktisk erfaring fra mindre og mellemstore internationale virksomheder gør hende og BSB Industry Poland til et perfekt match, mener Morten Krusborg, der er CEO i BSB Industry.

- Selvom vi allerede har et højt kvalitetsniveau i BSB Industry Poland, arbejder vi konstant på at optimere vores kvalitet og gøre det bedre i dag, end vi gjorde i går. Med ansættelsen af Anna Bocian har vi taget et vigtigt skridt, og der er ikke nogen tvivl om, at vores nye Quality Control Managers erfaring fra arbejdet med kvalitetsledelsessystemer og kvalitetssikring vil være med til at sikre en endnu højere og ensartet kvalitet, ligesom det vil reducere antallet af afvigelser til et minimum, understreger Morten Krusborg.

Svejsearbejde på stor stålkonstruktion

Ambitionsniveauet er højt

Anna Bocian har senest været ansat i et luftfartsselskab, hvor hun havde det overordnede ansvar for kvaliteten, og det er blandt andet erfaringen herfra, hun glæder sig til at sætte i spil.

- Jeg har tårnhøje ambitioner, når det handler om kvalitet. Det er vigtigt, at vi hele tiden udvikler og optimerer vores kvalitetsledelsessystemer og sikrer, at kunden får en høj ensartet kvalitet, ligesom vi altid skal have et fokus på, hvordan vi kan reducere afvigelser og antallet af klager, forklarer Anna Bocian, der glæder sig over, at alle sejl er sat til for at optimere kvaliteten.

- Glade kunder er min drivkraft, og jeg er sammen med mine dygtige kolleger i Polen og Danmark klar til at yde den indsats, det kræver for at levere en endnu bedre kvalitet i fremtiden, fortæller BSB Industry Polands nye Quality Control Manager.

Anna Bocian  / Quality Control Manager

Høj kvalitet er drivkraften

Jeg har tårnhøje ambitioner, når det handler om kvalitet. Det er vigtigt, at vi hele tiden udvikler og optimerer vores kvalitetsledelsessystemer og sikrer, at kunden får en høj ensartet kvalitet, ligesom vi altid skal have et fokus på, hvordan vi kan reducere afvigelser og antallet af klager.

Anna Bocian / Quality Control Manager

Sammen finder vi de bedste løsninger

BSB Industry Poland arbejder konstant på at sikre og fastholde en høj ensartet kvalitet i et samarbejde med den danske kvalitetsafdeling. Der tages hånd om afvigelser, og gennem dialog og samarbejde med kunderne sikres det, at krav til kvalitet og dokumentation lever op til forventningerne.

- Det er en kontinuerlig opgave at sikre en god kvalitet. Men vi og kunderne høster allerede nu frugterne af, at vi gennem et samarbejde på tværs af den polske og danske organisation har haft et øget fokus på kvalitetskontrol og kvalitetssikring, siger hun.

Afvekslende og spændende ansvarsområder

Som BSB Industry Polands nye Quality Control Manager arbejder Anna Bocian blandt andet med at koordinere kvalitetskontroller og beskrive, hvad der skal måles på. Hun er i spidsen for interne og leverandør audit, ligesom hun spiller en vigtig rolle i kundeaudit.

- Jeg har mange forskellige, afvekslende og spændende ansvarsområder. En af mine vigtige opgave er, at BSB Industry Poland leverer præcis den dokumentation, vores kunder har brug for i deres arbejde. Her spiller et værdiskabende samarbejde med vores kunder og leverandører en alt afgørende rolle, forklarer Anna Bocian, der glæder sig over hendes start i BSB.

- Mine kolleger har taget godt imod mig. Der er en god atmosfære på kontoret og i produktionen, og jeg kan mærke, at vi alle er klar til at samarbejde og finde de bedste løsninger, når det handler om at løfte kvaliteten i BSB Industry Poland, understreger en glad Anna Bocian.

Kontakt

Anna Bocian
Quality Control Manager

Anna Bocian

Bliv ringet op

Har du spørgsmål om produkter og løsninger, eller ønsker du et uforpligtende tilbud?

Tak for din henvendelse. Vi kontakter dig hurtigst muligt.