6. juli 2022

Sommerhilsen fra Per og Claus

Årets første seks måneder har budt på mange højdepunkter, organisatoriske ændringer og udefra kommende udfordringer i BSB Group. Interim CEO Per Lyngaa og CFO Claus Iwersen har samlet de største i en sommerhilsen til medarbejderne.

Produkt og Arbejdsbilleder - Svejsning i stort format

Organisatoriske ændringer

I februar fratrådte Teddy Norsgaard Jørgensen stillingen som adm. direktør. Rekrutteringen af en ny CEO er i gang, og indtil den tomme stol i selskabet er besat, er bestyrelsesmedlem Per Lyngaa indsat som interim adm. direktør.

Som et led i den strategiske udvikling af BSB Group har det været vigtigt for os at få integreret BSB Poland i ledergruppen. Helt konkret er BSB Poland med General Manager Przemysław Majewski og Financial Director Wioletta Dytkowska trådt ind i Group Management, hvor de med deres indsigt og viden bidrager til udviklingen af virksomheden.

Her vil vi gerne understrege, at det er altafgørende, vi opererer som én samlet virksomhed, der handler og arbejder efter den samme strategi, fælles værdier og mål. Vi er ligeværdige, og det er vigtigt, at vi alle føler og har et ejerskab af BSB. Det er nøglen til den fortsatte positive udvikling.

Per Lyngaa  / Interim CEO

Nøglen til succes

Det er altafgørende, vi opererer som én samlet virksomhed, der handler og arbejder efter den samme strategi, fælles værdier og mål. Vi er ligeværdige, og det er vigtigt, at vi alle føler og har et ejerskab af BSB. Det er nøglen til den fortsatte positive udvikling.

Per Lyngaa / Interim CEO

Krigen i Ukraine påvirker os alle

Den frygtelige krig i Ukraine påvirker os alle. Vores tanker går især til den ukrainske befolkning og alle deres helte, der har taget kampen op mod Putins Rusland.

For BSB, og mange andre virksomheder over hele verden, har krigen en række afledte effekter, som vi hver eneste dag sammen med dig og dine kolleger forsøger at navigere i efter bedste evner.

Vi oplever f.eks. massive prisstigninger på råvarer, der heldigvis er faldet lidt igen. Udskydelse og annullering af vindmølleprojekter, rentestigninger, inflation og generelle prisstigninger på alle materialer, el, gas og olie.

Krigen har sat fokus på Europas afhængighed af den russiske gas, og det har heldigvis fået såvel politikere som menigmand til at efterspørge alternative og bæredygtige energiløsninger som f.eks. vindenergi. Det vil på sigt betyde nye og flere opgaver til BSB, og det glæder vi os naturligvis over, selvom det er på en trist baggrund, at udviklingen nu speedes ekstra op.

Nye wins og travlhed

Der er stor aktivitet og travlt i produktionen i Torun. Det samme er tilfældet på Vingen i Lunderskov, hvor vi blandt andet har pakket cirka 100 Vestas containere og sendt dem til Taiwan. I laserafdelingen er der også travlt som aldrig før, mens vi har ledig kapacitet på vores bearbejdningscenter qua udskydelse af vindmølleprojekter.

Claus Iwersen / Partner & CFO

Vi står på et stærkt økonomisk fundament

Set med de økonomiske briller går det stadig rigtigt godt målt på omsætningen, og vi har mange wins fra både nye og eksisterende kunder.

Claus Iwersen / Partner & CFO

I har gået til stålet

Fra hele ledergruppen skal der lyde en stor og varm tak for din og dine kollegers indsats. I er hjertet i BSB Group og hele fundamentet for den succes, vi har opnået sammen.

Trods de organisatoriske ændringer og bump på vejen kæmper I ufortrødent videre. I løber stærkt, tager initiativ og løser alle udfordringer med jeres særlige blik for kvalitet og ordentlighed. I er fleksible og giver den en ekstra skalle, når vi har brug for det. I er omstillingsparate og navigerer sikkert i en arbejdsdag og verden, der er præget af hurtige forandringer.

Vi sætter stor pris på jeres indsats, og vi er taknemmelig for at have jer med på vores stærke team.

Nu venter en velfortjent sommerferie lige om hjørnet. Nyd ferien hvad enten den skal holdes i Danmark, i Polen eller i udlandet under varmere himmelstrøg.

Vi vil gerne ønske dig, din familie og dem du holder af en rigtig god sommerferie.

Per Lyngaa og Claus Iwersen

Kontakt

Claus Iwersen
Partner / CFO

Claus Iwersen

Bliv ringet op

Har du spørgsmål om produkter og løsninger, eller ønsker du et uforpligtende tilbud?

Tak for din henvendelse. Vi kontakter dig hurtigst muligt.