4. maj 2022

BSB udgiver Miljørapport 2021

Bæredygtighed spiller en stor rolle i BSB, og som underleverandør til vindindustrien føler virksomheden en særlig forpligtelse til at arbejde intensivt med klimaindsatsen. I Miljørapport 2021 kan du dykke ned i, hvordan det lykkes BSB at skabe resultater på den bæredygtige bundlinje.

BSB Industry Miljørapport

- I forbindelse med vores miljøcertificeringer og de skærpede krav fra kunder og myndigheder, har vi i BSB sat fokus på en mere struktureret tilgang til vores miljøindsats. I BSB Miljørapport giver vi et indblik i de indsatser, vi har gjort, og de resultater vi har opnået i 2021, fortæller Winnie Fedders, der er Head of QHSE & CBI i BSB.

I BSB Miljørapport 2021 kan du blandt andet læse om virksomhedens affaldsindsats, energisyn og CO2-regnskab, ligesom du kan finde inspiration i konkrete projekter, der alle har gjort eller vil gøre en forskel for miljøet.

- Mange af indsatserne bærer præg af, at vi er i opstartsfasen, hvilket er naturligt set i lyset af, at vi blev miljøcertificeret i 2020. Så 2021 har været året, hvor vi skulle finde vores egen miljøstemme, samtidig med at vi skulle begynde at forholde os til de krav, der popper op som paddehatte i en verden, hvor miljø og klima står helt øverst på prioriteringslisten, forklarer Winnie Fedders, der i miljørapporten også afslører virksomhedens fokus i 2022.

Winnie Fedders / Head of QHSE & CBI, BSB

Det handler om vores image

Miljø vil fremadrettet blive en konkurrenceparameter, og der vil blive stillet krav fra kunderne om at gøre mere. Det er ikke kun et spørgsmål om penge, men også om image.

Winnie Fedders / Head of QHSE & CBI, BSB

Klimaindsatsen står højt på 2022 dagsordenen

- I 2022 er det vores mål at blive skarpere på vores CO2-regnskab. Vi overvejer kraftigt at investere i et softwaresystem, der kan beregne vores klimaaftryk. Det er vigtigt, at vi finder en model, der kan bruges til at beregne vores klimaaftryk baseret på kunder, fordi det er den vej vinden blæser i vindindustrien, fortæller den miljøansvarlige i BSB.

Derudover vil BSB udnytte de data, der er opsamlet gennem 2021 og bruge dem som trædesten for at udvælge de næste projekter. Bl.a. andet skal virksomheden have udvalgt og igangsat aktioner, der kan nedbringe forbruget på energisynets top-3, ligesom affaldshåndtering bliver et fokus.

- Miljø vil fremadrettet blive en konkurrenceparameter, og der vil blive stillet krav fra kunderne om at gøre mere. Det er ikke kun et spørgsmål om penge, men også om image, understreger Winnie Fedders, Head of QHSE & CBI i BSB.

Download BSB Miljørapport 2021

Kontakt

Winnie Fedders
QHSE Specialist

Winnie Fedders

Bliv ringet op

Har du spørgsmål om produkter og løsninger, eller ønsker du et uforpligtende tilbud?

Tak for din henvendelse. Vi kontakter dig hurtigst muligt.