18. august 2021

BSB Group scorer højt på medarbejdertilfredshed

Medarbejderne er glade for at arbejde i BSB Group. Det viser en undersøgelse af medarbejdertilfredsheden, hvor ikke mindre end 8 ud af 10 ansatte har svaret på og givet deres input til arbejdsmiljøet i BSB Group.

Personaleforeningen

83,9 % af de adspurgte oplever glæde og tilfredshed med arbejdet, mens et stort flertal oplever den ønskede fleksibilitet, stabilitet og åbenhed fra deres leder, en udviklings- og løsningsorienteret indstilling, og at BSB Group holder fast i rødderne trods den markante vækst og udvikling, virksomheden gennemlever i disse år.

- Vi har fået en rigtig fin tilbagemelding på vores undersøgelse af medarbejdertilfredsheden i BSB Group, og vi er naturligvis ekstra stolte af, at højdescoren er en af vores kerneværdier, hvor imponerende 92,9 % af medarbejderne oplever, at de er med til at skabe værdi for vores kunder gennem deres arbejdsindsats i dagligdagen, fortæller CEO Teddy Norsgaard Jørgensen, CFO Claus Iwersen og HR-konsulent Sonja Stokholm, der har været primus motor i medarbejdertilfredshedsanalysen.

Et stærkt arbejdsmiljø er en del af vores DNA

BSB Group har en ambitiøs vækststrategi, og det ligger i virksomhedens DNA hele tiden at fintune forretningen og gøre det en tand bedre og klogere i dag end i går.

- Der er mange dygtige konkurrenter, som gerne vil have fingrene i vores produkt og kunder. Vi er oppe mod konkurrenter fra hele verden. De er ”sultne”, og de holder et skarpt øje med, hvad vi laver, og hvor meget vi tjener. Derfor skal vi hele tiden sørge for at udvikle os og blive bedre. Både i forhold til vores løsninger og i forhold til vores medarbejdere, forklarer Sonja Stokholm om baggrunden for medarbejdertilfredshedsanalysen.

Teddy Norsgaard Jørgensen / CEO & Partner

Det handler om, at vi hele tiden optimerer vores processer gennem CBI-projekter, så vi kan producere mere konkurrencedygtigt, skabe merværdi for vores kunder og levere den rigtige kvalitet med høj leveringssikkerhed.

Teddy Norsgaard Jørgensen / CEO & Partner

Vi skal trække i samme retning

Medarbejderne spiller naturligvis en helt central rolle i vækststrategien, og CEO Teddy Norsgaard Jørgensen glæder sig over, at medarbejdertilfredshedsanalysen viser, at ledelsen og medarbejderne i vid udstrækning arbejder efter de samme værdier og mål.

- Det handler om, at vi hele tiden optimerer vores processer gennem CBI-projekter, så vi kan producere mere konkurrencedygtigt, skabe merværdi for vores kunder og levere den rigtige kvalitet med høj leveringssikkerhed. Her spiller vores dygtige medarbejdere en altafgørende rolle, fordi chancen for succes i markedet er størst, når vi har et godt arbejdsmiljø, hvor alle er på bølgelængde og trækker i den samme retning, understeger en stolt Teddy Norsgaard Jørgensen.

Svejsning i stål, rustfrit stål og aluminium

Gode input skal bane vejen for et endnu bedre arbejdsmiljø

Med besvarelser fra 79 % ud af knap 300 medarbejdere er der naturligvis svar, der lægger op til, at ledelsen i BSB Group trækker i arbejdstøjet.

- Vi ser heldigvis meget få negative besvarelser, men nogle medarbejdere svarer eksempelvis, at vi kan blive dygtigere til at hjælpe hinanden på tværs af opgaver og funktioner. Andre mener, vi kan stå endnu stærkere sammen, at ledelsen kan blive dygtigere til at påskønne arbejdsindsatsen, tage tegn på stress mere alvorligt og gøre en ekstra indsats for at skabe et godt arbejdsmiljø. Vi tager alle input alvorligt, og gennem CBI vil vi igangsætte tiltag, der skal sikre, at vi husker at motivere og rose hinanden, at vi behandler hinanden med respekt og står sammen om at nå vores mål, understreger Claus Iwersen.

BSB Group består af BSB Industry og BSB Poland.

Udvalgte resultater

Oplever Du, At Du Bidrager Til At Skabe Værdi For Kunden
Oplever Du, At Kundens Behov Er I Centrum
Oplever Du Glæde Og Tilfredshed Med Dit Arbejde
Oplever Du Den Ønskede Fleksibilitet Fra Din Leder
Oplever Du En Udviklings Og Løsningsorienteret Indstilling
Oplever Du, At Virksomheden Holder Fast I Rødderne

Bliv ringet op

Har du spørgsmål om produkter og løsninger, eller ønsker du et uforpligtende tilbud?

Tak for din henvendelse. Vi kontakter dig hurtigst muligt.