7. november 2023

Ny chef for QHSES har helhedsorienteret tilgang

Marianne McElheron er ny Head of QHSES & CBI i BSB Industry. Med sig ind i jobbet bringer hun godt 15 års erfaring inden for kvalitetsledelse og kvalitetssystemer i store, internationale virksomheder.

Marianne Mcelheron BSB Industry 0014

Ambitionerne for vækst, bæredygtighed, kvalitet og medarbejdertrivsel er tårnhøje i BSB Industry, og den ambitiøse tilgang til arbejdet med QHSES var altafgørende for Marianne McElherons beslutning om at skifte et spændende arbejde i bilindustrien ud med løsninger til især vindindustrien.

- BSB Industry er på en spændende vækstrejse og har i mange år arbejdet seriøst med QHSE og senest også bæredygtighed. Virksomhedens tankegang om at tage ekstra skridt for at bidrage til en bæredygtig fremtid og sikre en høj, ensartet kvalitet og en sund, sikker og tryg arbejdsplads tiltaler mig, forklarer Marianne McElheron.

Arbejdstøjet må godt blive beskidt

Marianne McElheron startede i sit nye job 2. oktober, og hun allerede godt i gang med introforløbet, hvor hun blandt andet får overdraget opgaver fra Winnie Fedders, som har ønsket at træde ud af ledelsen og i stedet bruge sin mangeårige erfaring som specialist inden for arbejdet med QHSES i BSB Industry.

- Som et led i introforløbet er det vigtigt for mig at lære normerne, BSB kulturen og produkterne at kende, siger Marianne McElheron, og her spiller hendes kolleger i BSB Industry en vigtig rolle.

- Mine kolleger har taget virkeligt godt imod mig, og de hjælper alle med at introducere BSB fagsproget og klæde mig på med produkt- og systemkendskab. Hjælpsomheden er stor, og det er tydeligt at mærke på stemningen, at vi har et godt arbejdsmiljø, hvor man kan regne med sine kolleger, og hvor vi hjælper hinanden i mål, siger hun.

- Ledelsesmæssigt vil mine kolleger opleve, at jeg arbejder ud fra en helhedsorienteret tankegang. Derfor er jeg for eksempel ude i produktionen, hvor jeg møder kollegerne og oplever deres arbejdsgange og udfordringer og hører om deres idéer til forbedringer. Samarbejdet på tværs og mangfoldigheden skaber bedre langsigtede løsninger, mener Marianne McElheron.

Marianne McElheron / Head of QHSES & CBI

BSB Industry tager et ekstra skridt

BSB Industry er på en spændende vækstrejse og har i mange år arbejdet seriøst med QHSE og senest også bæredygtighed. Virksomhedens tankegang om at tage ekstra skridt for at bidrage til en bæredygtig fremtid og sikre en høj, ensartet kvalitet og en sund, sikker og tryg arbejdsplads tiltaler mig

Marianne McElheron / Head of QHSES & CBI

QHSES er DNA’et i BSB Industry

I BSB Industry glæder CEO, Morten Krusborg, sig over, at det er lykkes at tiltrække en kapacitet som Marianne McElheron til jobbet som Head of QHSES & CBI.

- Marianne har både den teoretiske, praktiske og ledelsesmæssige erfaring inden for QHSES. Med en veludrustet værktøjskasse er hun gearet til at udvikle organisationen, så vi trods af de høje vækstambitioner fortsat leverer på hele QHSES-området, fortæller Morten Krusborg og nævner kvaliteten som et nøgleområde.

- Kunderne skal opleve en høj, ensartet kvalitet, levering til tiden og den rigtige dokumentation hver gang, hvad enten de får løsninger fra vores Supply Center eller produktionen i Polen eller Danmark. Det ”DNA” skal Marianne være med til at sikre, ligesom hun kommer til at spille en helt central rolle i vores arbejde med ESG og bæredygtighed, understreger Morten Krusborg.

Drivkraften er krav, samarbejde og resultater

Hvordan spiser du en elefant? Det gør du ved at tage ét bid ad gangen, lyder et kendt ordsprog. Selvom Marianne McElheron gerne ville prioritere hele spektret inden for QHSES fra starten, er det nødvendigt at følge ordsproget og ”tage et bid ad gangen” og fokusere på ”first things first”.

- Vi er på en forholdsvis ny men meget spændende rejse inden for ESG, hvor der er deadlines til rapportering, som skal overholdes. I øjeblikket er vi i gang med at afdække, hvad det er, vi skal. Der er selvfølgelig nogle generelle krav, men udover kravene er det også vigtigt, at vi i BSB definerer vores egen ESG strategi, som alle medarbejdere kender.

Marianne Mcelheron I Dialog Med Kolleger I BSB Industry 0020

- Samtidigt vil vi inden for kvalitet og sikkerhed arbejde med at skabe mere struktur og tydeligere processer, ligesom vi skal skabe synergier ved at lære af hinanden på tværs af sites og lande. Her er det blandt andet målet at reducere arbejdsulykker og reklamationer til et absolut minimum, forklarer Marianne McElheron, der glæder sig til at styrke og udvikle QHSES i BSB Industry.

- Min drivkraft er at skabe fremdrift og resultater i en virksomhed gennem arbejdet med QHSES. BSB Industry står allerede på et solidt fundament med et stærkt afsæt i industrien og det rigtige mindset, og jeg glæder mig til at udvikle virksomheden i samarbejde med mine kolleger, hvor vi sammen skal fortsætte rejsen med at sikre solide resultater inden for miljø, arbejdsmiljø, kvalitet og bæredygtighed samt medvirke til at skabe værdiskabende løsninger og partnerskaber med kunder og leverandører, understreger Marianne McElheron.

Kontakt

Marianne McElheron
Head of QHSES & CBI

Marianne McElheron

Bliv ringet op

Har du spørgsmål om produkter og løsninger, eller ønsker du et uforpligtende tilbud?

Tak for din henvendelse. Vi kontakter dig hurtigst muligt.