20. marts 2020

Coronavirus tages alvorligt

BSB Industry og BSB Poland tager COVID-19 meget alvorligt og følger Sundhedsstyrelsen anvisninger. Det fortæller CEO Teddy Norsgaard Jørgensen, der følger udviklingen tæt.

Teddy Norsgaard Jørgensen er CEO i BSB

- Vi bekymrer os især om vores medarbejdere og deres familier – såvel som vores kunder og samarbejdspartnere. Det er vores højeste prioritet, at vi har en sikker og tryg arbejdsplads. Vi følger alle de retningslinjer, som sundhedsmyndighederne udstikker, understreger Teddy Norsgaard Jørgensen, der, som myndighederne anbefaler, holder gang i produktionen i både Danmark og Polen.

- Vi ved, at der er mange virksomheder og arbejdspladser, der er afhængige af os. Det er vigtigt, at vi holder hjulene i gang, og vi gør alt, hvad vi kan for at sikre forsyningskæden, forklarer direktøren for BSB Industry.

Vores forsyningskæde og leverancer fortsætter 

- Vi har på nuværende tidspunkt ikke oplevet større indvirkning på vores produkttilgængelighed og værdikæde hverken lokalt eller globalt. Men vi følger udviklingen løbende og tager alle nødvendige tiltag for at sikre lagerbeholdning og levering til tiden, siger Teddy Norsgaard Jørgensen.

Customer Service Center kører ufortrødent videre

- Såvel vores medarbejdere i Polen som i Danmark har udvist en høj grad af fleksibilitet for at sikre det højest mulige serviceniveau i en svær tid. Vi arbejder konstant på at holde det høje niveau, ligesom vi løbende analyserer den potentielle langsigtede virkning af den nuværende situation, så vi er bedst muligt forberedt til igen at køre i allerhøjeste gear den dag, sundhedsmyndighederne anbefaler det, understreger Teddy Norsgaard Jørgensen.

Bliv ringet op

Har du spørgsmål om produkter og løsninger, eller ønsker du et uforpligtende tilbud?

Tak for din henvendelse. Vi kontakter dig hurtigst muligt.