13. december 2018

BSB Industry i spil som Best Managed Company 2019

Deloittes pris for Best Managed Companies blev første gang uddelt i Canada i 1993. Best Managed Companies er siden blevet en global begivenhed, der har spredt sig til blandt andet Holland, Belgien, Sverige, Irland, Mexico og Chile.

Sikkerheden står højt på dagsordenen

I 2019 kommer konkurrencen til Danmark, hvor den får deltagelse af blandt andre BSB Industry A/S.

”Vi er stolte af at blive inviteret til at deltage i Deloittes nye initiativ i Danmark. Best Managed Companies er et program, der måler danske private virksomheders evner inden for ledelse og strategi, og det glæder os naturligvis, at Deloitte har peget på os som en potentiel vinder”, siger en glad direktør i BSB Industry A/S, Teddy Norsgaard Jørgensen.

Deltagelse i Best Managed Company 2019 er et stærkt internationalt kvalitetsstempel, og invitationen giver BSB Industry A/S mulighed for at deltage i særlige events, ligesom de kan benchmarke sig med sammenlignende virksomheder.

”Best Managed Company prisen vindes af ledelsen og medarbejderne i fællesskab, og konkurrencen er derfor en oplagt mulighed for at reflektere over og arbejde videre med BSB Industry’s strategi og forretningsplan i et tæt samarbejde med vores dygtige medarbejdere”, understreger Teddy Norsgaard Jørgensen.

Vinderne kåres i foråret 2019.

Bliv ringet op

Har du spørgsmål om produkter og løsninger, eller ønsker du et uforpligtende tilbud?

Tak for din henvendelse. Vi kontakter dig hurtigst muligt.