18. december 2018

BSB Industry i fornem Top 10

BSB Industry scorer flere Top 10 placeringer på Metalindustriens Top 2018, der sammenligner metalvirksomhederne på en lang række nøgletal som driftsresultat, resultat pr. medarbejder, afkastningsgrad og soliditet.

Flammeskårne og plasmaskårne emner i tykkelser på op til 200 mm

BSB Industry høster flotte Top 10 placeringer i Metalindustriens Top 2018, der er offentliggjort på jernindustri.dk. På Top 10’erne mødes de bedste virksomheder fra ”Metalindustriens Top 2018” på tværs af de fem underbrancher; overfladebehandlede, underleverandører, fjederproducenter, støberier og tandhjulsproducenter.

Topplaceringerne glæder naturligvis CEO i BSB Industry Teddy Norsgaard Jørgensen.

"Vi oplever fremgang på stort set alle fronter. Det er vi både glade for og stolte af. Fremgangen skyldes naturligvis, at der er godt gang i hjulene i dansk byggeri og i industrivirksomhederne. Markedet efterspørger i stigende grad vores kompetencer og produkter, og qua vores størrelse, en veludrustet maskinpark og ikke mindst vores dygtige medarbejdere, har vi den nødvendige kapacitet til at løfte kundernes opgaver og levere til aftalt tid uden at gå på kompromis med kvaliteten", forklarer Teddy Norsgaard Jørgensen.

BSB Industry Top 10 placeringer

  • Største resultat før skat (mio. kr.)
  • Største bruttofortjeneste (mio. kr.)
  • Højeste vækst i bruttofortjenesten (%)
  • Største driftsresultat (mio. kr.)
  • Største resultat før skat pr. medarbejder (mio. kr.)
Klik og læs historien på jernindustri.dk
Største resultat før skat

Bliv ringet op

Har du spørgsmål om produkter og løsninger, eller ønsker du et uforpligtende tilbud?

Tak for din henvendelse. Vi kontakter dig hurtigst muligt.