1. juli 2020

Sommerhilsen fra Teddy Norsgaard Jørgensen

Sikke et corona-forår! Uden en fælles indsats var vi aldrig kommet så godt igennem tiden med corona.

CEO i BSB Industry Teddy Norsgaard Jørgensen

Vi lavede tidligt en risikovurdering af situationen. Dels for at sikre råvarer til produktionen. Dels for at passe godt på hinanden. Vi har husket at holde afstand, vi har sprittet af og folk har arbejdet benhårdt, hvad enten de har siddet på hjemmekontor eller har arbejdet i produktionen.

Jeg er stolt af at stå i spidsen for en virksomhed, hvor vi er rykket tættere sammen i bussen og har løst udfordringer og løftet opgaverne i en svær tid med corona-pandemien.

Vi ser ind i et travlt efterår

I årets første seks måneder har der været damp på kedlerne i BSB Industry og BSB Poland. Vi nærmer os en halv milliard i omsætning, og trods corona var marts måned en rekordmåned med over 50 millioner danske kroner i omsætning.

For nuværende ser det ikke ud til, at coronavirussen får betydning for salget og omsætningen. Vi ser ind i et travlt efterår, hvor vi strategisk vil fokusere på salget af Anchor Cages Kit Set og andre totalløsninger til vind, offshore og industrien.

Foruden travlhed i produktionen og på kontorgangene, har det første halve år blandt andet budt på et nyt rul CBI-optimeringer. Vi fik sat godt gang i det nye program, der giver et meget bedre overblik og mulighed for performance management.

Tak for samarbejdet i årets første seks måneder.
Rigtig god sommerferie. Pas godt på hinanden.

Teddy Norsgaard Jørgensen
CEO

Bliv ringet op

Har du spørgsmål om produkter og løsninger, eller ønsker du et uforpligtende tilbud?

Tak for din henvendelse. Vi kontakter dig hurtigst muligt.