25. april 2024

BSB Industrys stærke værkførerteam begyndte karrieren på gulvet

Seks dygtige ansatte i BSB Industry har taget springet fra at arbejde på gulvet på maskinfabrikken til at have ansvar for medarbejdere og produktionen som værkførere på stålgigantens polske fabrikker i Ciechocin og Toruń.

Formænd I Polen

Hver dag møder Dawid Czyzniewski, Dariusz Wróblewski, Kamil Kamiński, Mateusz Malinowski, Krzysztof Argalski og Kamil Nowatkowski ind for at vejlede deres kolleger, optimere og levere den kvalitet, som BSB Industry er kendt for.

De begyndte alle karrieren hos BSB Industry på gulvet i produktionen. Her har de lært processerne at kende og fået vigtige erfaringer, som de har taget med sig, da de alle avancererede til værkførere. De seks værkførere leder i dag arbejdet i svejse-, maskin-, pakke- og udviklingsafdelingen hos BSB Industry.

- De fleste af os har været her i 10 år eller mere. Vi begyndte alle i produktionen ude på gulvet, og det betyder, at vi har stor viden og forstår vores kollegers arbejde. Vi er vokset med BSB Industry og opgaverne, og en spændende hverdag med alle dens udfordringer er det, der giver mening for os, siger Dawid Czyzniewski, der er værkfører for maskinafdelingen.

 

Dawid Czyzniewski / Værkfører i maskinafdelingen

Sammen er vi stærkere

Vi har en god og åben atmosfære her hos BSB Industry, hvor vi bliver lyttet til og respekterer hinanden. Hvis du får en god idé til, hvordan tingene kan gøres på en anden og bedre måde, så bliver det taget seriøst. Det har jeg selv oplevet, og idéen er nu implementeret i den tekniske afdeling.

Dawid Czyzniewski / Værkfører i maskinafdelingen

Finder de rigtige løsninger

Stemningen er god mellem de seks værkførere og produktionschef Piotr Grubecki. De er venlige, stille og rolige med begge ben på jorden, og der er plads til grin og humor. Det er godt humør, men det er også ledere, der er meget dedikerede til deres arbejde.

- Med nye ordrer og nye emner skal vi konstant være klar til finde de rigtige løsninger. Det kræver, at vi er gode til samarbejde og supervisere vores team. Den største udfordring er at holde tidsplanen, da alle trin i produktionen er afhængige af hinanden for, at vi når i mål til tiden, siger Kamil Nowatkowski, der er værkfører for montage- og pakkeafdelingen.

Han og de andre værkførere sætter pris på mulighederne for at have en spændende arbejdsdag, hvor de har indflydelse og kan udvikle sig personligt.

- Vi har en god og åben atmosfære her hos BSB Industry, hvor vi bliver lyttet til og respekterer hinanden. Hvis du får en god idé til, hvordan tingene kan gøres på en anden og bedre måde, så bliver det taget seriøst. Det har jeg selv oplevet, og idéen er nu implementeret i den tekniske afdeling, supplerer Dawid Czyzniewski.

Et team med samme mål

De seks værkførere mødes hver dag kl. 7.30 til morgenbriefing. Dagens opgaver gennemgås, og kl. 11.00 bliver der fulgt op med ledelsen, der kommer rundt i afdelingerne for at se på arbejdet og vende udfordringer og succeser med værkførerne.

- Vi er alle velinformerede om, hvad der foregår i de forskellige afdelinger, og hvor vi skal hen. Vi passer hver vores job sammen med vores dygtige og selvstændige medarbejdere, men vi er også nødt til at samarbejde og hjælpe hinanden på tværs. Den gode atmosfære i BSB Industry er båret af, at vi er et team med de samme mål, understreger Dawid Czyzniewski.

Vi forstår hinanden

Produktionschef hos BSB Industry i Ciechocin, Piotr Grubecki, er meget tilfreds med sine værkførere, som han har et godt, afslappet og professionelt forhold til.

- De er alle meget kompetente, og vi har en god kommunikation med hinanden. Hvis der opstår problemer, der skal løses, oplever jeg, at vi hurtigt kan løse dem, da alle ved, hvad vi snakker om. Vi er på samme niveau, og det er en kæmpe fordel. Med dem har vi de rigtige personer på det rigtige sted, siger en tilfreds Piotr Grubecki.

De seks værkførere hos BSB Industry er alle en del af lokalområdet i Ciechocin og Toruń, hvor de bor med deres familier inden for en radius af 20 km.

Kontakt

Piotr Grubecki
Head of Production

Piotr Grubecki

Bliv ringet op

Har du spørgsmål om produkter og løsninger, eller ønsker du et uforpligtende tilbud?

Tak for din henvendelse. Vi kontakter dig hurtigst muligt.