19. september 2021

Polsk fabrik spiller vigtig rolle for BSB’s stålsucces

Som en af Danmarks state-of-the-art vindvirksomheder har BSB Group spillet en væsentlig rolle i vindindustriens væksteventyr. I dag breder maskinfabrikken sig over flere brancher og tilbyder alt inden skæring, bearbejdning og svejsning fra fabrikkerne i Polen og Danmark.

HI Messe 2021

- Vi har kunder inden for vindindustrien, som bare vokser og vokser, og vi vokser sammen med dem. Derudover vækster vi på vores øvrige forretning, og det gælder både vores polske og danske fabrik. Faktisk vokser vi overalt med det, vi har med at gøre. Blandt andet fordi vi leverer ensartet og høj kvalitet, og fordi vi har en høj leveringssikkerhed og er konkurrencedygtige på prisen, fortæller Kristian Sloth, der er salgsdirektør i BSB Group.

Fundamentet for det succesfulde ståleventyr er de dygtige medarbejdere i både Polen og Danmark. For tiden løber de ekstra hurtig, for der er ”fuld fart på butikken”.

- Vi er en fuldblods maskinfabrik og stærke indenfor skæring, svejsning og maskinbearbejdning. Egentlig er vi vokset ud af vindindustrien, men nu arbejder vi også med andre brancher. Blandt andre offshore og fødevareindustrien. Men det kan faktisk være hvilken som helst industri, og vi kan i reglen tilbyde kunden hele løsningen, forklarer salgsdirektøren.

Kristian Sloth / Sales Director

hi Tech & Industry Scandinavia 2021

Mød os på HI Messen på stand J 7112 og hør, hvordan vi kan hjælpe din virksomhed inden for blandt andet skæring og svejsning i både sort og rustfrit stål på vores fabrikker i Danmark og Polen.

Kristian Sloth / Sales Director

Stor kapacitet i Polen

BSB Group har 80 medarbejdere i Danmark og godt 150 medarbejdere i Polen. Et par af dem, key account manager Andrzej Górny og sales project manager Katarzyna Ułanowska, vil sammen med salgsdirektør Kristian Sloth står klar på stand J 7112 til en god faglig snak om løsninger i stål.

- I Polen har vi en solid kapacitet til at producere emner, som blandt andre danske kunder efterspørger. Vi laver alt inden for skæring, laserskæring, plasmaskæring, bukning af plader og frem for alt svejsning,” forklarer Kristian Sloth med henvisning til, at man har cirka 100 svejsere ansat. 

BSB Messe 2021

Modular løsninger

BSB Group er som flere andre virksomheder i vindindustrien gået fra at levere specifikke komponenter til mere helstøbte løsninger.

- Det er lidt en trend, at vi som underleverandører i vind bliver bedt om at levere en større del af kagen i form af modular løsninger. Vi kan også lave montageopgaver. Det kommer an på kundens behov, som er præcis det, vi tager udgangspunkt i, siger Kristian Sloth og uddyber: Kunden har det jo den fordel, at de får en mere færdig løsning samtidig med, at de også får reduceret deres interne omkostninger.

På vindsiden leverer BSB Group i dag såkaldte ”Kit Set”, hvor de leverer paller med rammer fyldt op med forskellige komponenter, som indgår i en større sammenhæng. Naturligvis direkte på det site kunden ønsker – uanset om det er i Europa, Asien eller på det amerikanske marked.

- Filosofien er at skabe værdi for kunden ved at frigøre værdier, tid og ressourcer ude hos kunderne selv. Herunder er rådgivningsfunktionen vigtig, og vi kan også hjælpe med forskellige indkøbsopgaver, understreger Kristian Sloth.

Om BSB Group

BSB blev grundlagt i år 2000 i Danmark. I dag har virksomheden omkring 230 ansatte.

Med en produktion på 20.000 kvadratmeter i Polen og Danmark har de kapaciteten til at producere såvel enkelte produkter som komplette totalløsninger.

I produktionen bruger BSB udelukkende grøn energi, og de har et løbende fokus på at spare CO2.

Kontakt

Kristian Sloth
Sales Director

Kristian Sloth

Bliv ringet op

Har du spørgsmål om produkter og løsninger, eller ønsker du et uforpligtende tilbud?

Tak for din henvendelse. Vi kontakter dig hurtigst muligt.