25. maj 2021

Nyansat Quality Assistant skal vedligeholde, udvikle og eksekvere QHSE i BSB Industry

Susanne Nielsen er ansat i en nyoprettet stilling som Quality Assistant. Hun kommer til BSB Industry med en bred erfaring fra arbejdet som QA og QC på en kemifabrik, tyggegummifabrik og de akkrediterede laboratorier på universiteterne i Odense og Aarhus.

Susanne Nielsen

- Arbejdet med kvalitet, miljø og arbejdsmiljø har været omdrejningspunktet i hele mit arbejdsliv, og jeg glæder mig til at bringe mine faglige kvalifikationer i spil og bidrage til den fortsatte udvikling af QHSE i BSB Industry i et tæt samarbejde med Head of QHSE & CBI, Winnie Fedders, og mine nye kolleger, fortæller den laboratorieuddannede Susanne Nielsen.

QHSE & CBI har høj prioritet

Udviklingen og prioriteringen af kvalitet, miljø og arbejdsmiljø har i mange år stået som centrale bjælker i BSB Industry’s strategi, ligesom hele bæredygtighedsområdet oplever stor bevågenhed fra virksomheden, dens kunder, samarbejdspartnere og omverdenen.

- Vores høje ambitionsniveau inden for QHSE og CBI er mejslet ind i vores strategi, der hænger synligt centrale steder i produktionen og på kontorgangene. Men hvis den skal være mere end bare pynt på væggen, skal strategien aktiveres, og med ansættelsen af Susanne Nielsen har vi fået tilføjet en kapacitet og den nødvendige ekstra ressource, der skal sikre, at vi kan fastholde, videreudvikle og eksekvere på QHSE, fortæller Head of QHSE & CBI i BSB Industry, Winnie Fedders.

Arbejdsopgaver spænder vidt

En af Susanne Nielsens vigtigste arbejdsopgaver er at være med til at sikre, at BSB som virksomhed fastholder det kvalitetsniveau, som kunderne efterspørger. Dette opnås blandt andet ved at arbejde med udvikling af det eksisterende kvalitetssikringssystem samt opretholdelse af ISO-certifikater. Derudover kommer hun til at spille en stor rolle indenfor den grønne omstilling, hvor emner som energiforbrug og reducering af CO2-udslippet vægter højt.

- BSB Industry slår meget på kvalitet, arbejdsmiljø og miljø, og muligheden for at arbejde i en virksomhed, der prioriterer QHSE højt, tiltaler mig. Som person er jeg nysgerrig, selvstændig og videbegærlig. I kombination med en stærkt funderet faglighed er det mit håb, at jeg kan være med til at gennemføre forbedringsprojekter, der kommer såvel mine kolleger, vores kunder og omverdenen til gode, understreger Susanne Nielsen.

Susanne Nielsen bor privat i Vejle. Hun har to drenge, der er bosiddende i København.

Bliv ringet op

Har du spørgsmål om produkter og løsninger, eller ønsker du et uforpligtende tilbud?

Tak for din henvendelse. Vi kontakter dig hurtigst muligt.