17. august 2023

BSB Industry ansætter projektleder med tung erfaring

Solide faglige udfordringer og en afvekslende arbejdsdag er i kombination med et godt kollegaskab og en fælles ambition om at komme i mål med den rigtige løsning til den rigtige pris fundamentet i 49-årige Henrik Sommerlunds arbejdsliv.

Henrik Sommerlund

Inden BSB Industrys nye mand på kontoret i Lunderskov kastede sin kærlighed efter arbejdet som projektleder i olieindustrien, arbejdede han i en årrække som plade- og konstruktionssmed og maskintekniker. Den praktiske erfaring og indsigt har Henrik Sommerlund taget med sig over i projektlederrollen.

- Kombinationen af 15 års erfaring som projektleder i olieindustrien og arbejdet som plade- og konstruktionssmed og maskintekniker har givet mig en solid værktøjskasse, som jeg glæder mig til at sætte i spil sammen med kollegerne, underleverandører og naturligvis kunderne, forklarer Henrik Sommerlund.

Drivkraften er glade og tilfredse kunder

Han startede i sit nye job 1. juni, og sammen med projektlederkollegaen Morten Stoy er Henrik Sommerlund godt i gang med alt fra udregning af tilbud til levering af færdige løsninger i stål.

- Min praktiske baggrund har givet mig en indsigt, jeg kan bruge i projekteringen af for eksempel stålkomponenter til vindindustrien, ligesom jeg har en god forståelse for, hvordan vi sammen med kunderne kan optimere produktionsprocessen, fortæller Henrik Sommerlund, for hvem glade og tilfredse kunder er altafgørende.

Henrik Sommerlund / Projektleder

Tæt dialog med kunden

Jeg sætter mig grundigt ind i kundens specifikationer, inden jeg regner en pris. Hvad enten det er mindre beslag til en vindmølle, transportudstyr eller en større stålkonstruktion, er det vigtigt, at vi har en ensartet og høj kvalitet i alt, hvad vi laver. En tæt og løbende dialog med kunden i projektforløbet er her afgørende.

Henrik Sommerlund / Projektleder

En afvekslende arbejdsdag

Han glæder sig over at være kommet godt fra start i BSB Industry, hvor ikke mindst en god modtagelse af kollegerne, variationen i arbejdsopgaverne og medansvaret for løsningerne vægter højt.

- Som projektleder i BSB Industry er jeg med i hele processen. Jeg har for eksempel en tæt dialog med kunderne og afklarer tolerancer og kvalitet med produktionen, fortæller Henrik Sommerlund, der altid har radaren indstillet på at gøre det smartere i dag end i går.

- Vi kigger konstant på, hvordan vi kan produktionsoptimere, så vi kommer i mål med en god løsning til en attraktiv pris, der er medvirkende til at sikre vores kunder konkurrencekraft. Den proces er spændende, og det giver en god følelse, når jeg sammen med mine dygtige kolleger, underleverandører og kunder kommer i mål med den rigtige løsning til den rigtige pris, understreger Henrik Sommerlund.

Kontakt

Henrik Sommerlund
Project Manager

Henrik Sommerlund

Bliv ringet op

Har du spørgsmål om produkter og løsninger, eller ønsker du et uforpligtende tilbud?

Tak for din henvendelse. Vi kontakter dig hurtigst muligt.