11. oktober 2023

Oplev vores nye Supply Center

BSB Industrys Supply Center har med sine 13.600 kvadratmeter under tag og godt 10.000 kvadratmeter udenfor kapaciteten til at håndtere, montere og pakke alt fra små skruer og bolte til store konstruktioner og vindmølledele.

Pakkeopgaver og kit set løsninger til offshore og den øvrige industri

Værdiskabende partnerskab

Logistikcentret ligger i Hammelev ved motorvejsafkørsel 68. Adgangsforholdene er optimale, og med placeringen ligger Supply Centret centralt for havnenetværket i Nordeuropa såvel som for transporten på det europæiske motorvejsnet.

I et partnerskab med BSB Industry samler vi alt fra produktion og indkøb af komplementære produkter til montage, lagerføring og levering i en kit set løsning, som vi leverer præcis, hvor du har brug for det.

Vores medarbejdere har solid erfaring i at pakke kit sættene med omtanke og tydelige markerede varenumre. I kombination med en kort responstid og hurtig levering sikrer det en gnidningsfri og effektiv arbejdsproces i din virksomhed.

Bliv klogere på vores Supply Center

Med en komplet løsning fra BSB Industry styrker du din virksomheds konkurrenceevne, fordi vi leverer kvalitetsprodukter i stål, rustfrit stål og aluminium til konkurrencedygtige priser og til aftalt leveringstid.

En logistik- og lagerløsning for industrien

  • Optimal placering ved motorvejsafkørsel 68
  • Du sparer penge, ressourcer og plads på lagerføring
  • Erfarne medarbejdere samler og pakker dine løsninger
  • Tryg levering on site over hele verden
  • Solid kvalitetskontrol og høj leveringsperformance
  • Sammen reducerer vi totalomkostninger

Høj leveringsperformance er et fundament i BSB Industrys Supply Center, og vores dedikerede kvalitetsmedarbejdere arbejder konsekvent med kvalitetskontrol, så produkterne lever op til den lovede kvalitet, fra de kommer ind ad døren, til de bliver pakket og sendt.

Få et strategisk og bæredygtigt partnerskab om din logistik- og lagerløsning, hvor vi sammen optimerer hele værdikæden målt på ensartet kvalitet, leveringssikkerhed og totalomkostninger.

Kontakt

Kristian Sloth
Sales Director

Kristian Sloth

Bliv ringet op

Har du spørgsmål om produkter og løsninger, eller ønsker du et uforpligtende tilbud?

Tak for din henvendelse. Vi kontakter dig hurtigst muligt.