12. marts 2019

BSB Poland hyldet med Super Gazelle

BSB Industrys polske afdeling i Torún blev i aftes hyldet på den store scene. For andet år i træk modtog BSB Poland en Super Gazelle som et bevis på, at virksomheden er den blandt alle Gazelle-vindere i Kujawsko-Pomorskie regionen, der har oplevet den største fremgang.

Gazelle BSB Polen

BSB Industry har siden åbningen af den første af to fabrikker i Polen i 2009 fokuseret på at udvikle både ledelsen og medarbejderne, ligesom der er investeret store summer i maskinparken. Ifølge CEO Teddy Norsgaard Jørgensen er det de vigtigste årsager til, at BSB Poland nu for fjerde gang modtager en Gazelle og for andet år i træk Super Gazellen.

"Gazellen uddeles til virksomheder, som i løbet af fire regnskabsår hvert år har haft positiv vækst og samlet set mindst fordoblet omsætningen. Vi er naturligvis stolte af, at vi igen i 2018 har oplevet så fin en økonomisk fremgang i BSB Poland, at vi for fjerde gang modtager en Gazelle. At vi tilmed er den virksomheder blandt alle i Kujawsko-Pomorskie regionen, der har oplevet den største vækst, gør os ikke mindre glade", siger Teddy Norsgaard Jørgensen, der angiver medarbejderne og en kompetent ledelse som de væsentligste årsag til den succesfulde udvikling.

"Dygtige medarbejdere og en stærk ledelse er altafgørende for en produktionsvirksomhed som BSB Industry. Vi arbejder fokuseret med QHSE – kvalitet, sikkerhed, sundhed og miljø – og gennem vores optimerings- og udviklingsprogram ”Continuous Business Improvement”, populært kaldet CBI, arbejder vi konstant på at udvikle virksomheden og styrke medarbejdernes kompetencer, så vi kan fastholde og forbedre vores høje kvalitet af løsninger inden for skæring, bearbejdning og svejsning af stål, rustfrit stål og aluminium", forklarer Teddy Norsgaard Jørgensen.

Om det lykkes at vinde tre Super Gazeller på stribe, tør Teddy Norsgaard Jørgensen ikke spå om. Men han tør godt love, at BSB Poland vil gøre deres ypperste for at sikre en fortsat fremgang.

"BSB Poland er inde i en sund økonomisk udvikling. Ordrebøgerne er godt fyldte og kunderelationerne stærke. Med i alt godt 20.000 kvadratmeter under tag, god løftehøjde og en veludrustet maskinpark har vi kapaciteten og fleksibiliteten til at levere såvel enkelte produkter som komplette totalløsninger med kort leveringstid og leveringssikkerhed. I BSB Industry tror vi på, at det også i 2019 vil sikre os en af de eftertragtede vækst-Gazeller", siger en glad Teddy Norsgaard Jørgensen.

Bliv ringet op

Har du spørgsmål om produkter og løsninger, eller ønsker du et uforpligtende tilbud?

Tak for din henvendelse. Vi kontakter dig hurtigst muligt.