3. september 2019

Medarbejderræs på Vandel Gokart

Vandel Gokartbanes udfordrende asfalt med de drilske sving og hurtige langsider gav medarbejderne i BSB Industry sved på panden, da de i weekenden trådte gaspedalen helt i bund på årets sidste sommerdag.

Medarbejder Ræs på Vandel Gokart

Bag medarbejderarrangementet på Vandel Gokartbane stod BSB Industrys nye personaleforening, der tæller Pawel Prochera, Bogustaw Dabrowski, Andrzej Prochera, Karen Iversen og Rikke Van Rensburg.

"Det har været en helt perfekt dag med et rigtigt godt ræs. Vi har haft det sjovt sammen og talt om andet end arbejde. Vi har lært hinanden bedre at kende, og jeg tror, det vil være med til at skabe et endnu stærkere fællesskab og styrke vores samarbejde på tværs af arbejdsfunktioner", fortæller medlem af personaleforeningen Pawel Prochera, der sneg sig ind på en flot 3. plads.

Han blev overhalet af Bjarne Elneff på 2. pladsen og den stærkt kørende Henning Hansen på 1. pladsen.

"Jeg vidste, jeg ville vinde", sagde en grinende Henning Hansen efter løbet. "Jeg har kørt meget gokart, så jeg havde måske en lille fordel. Men sejren er ikke det vigtigste. Det vigtigste er, at vi har haft en dag med godt samvær. Det er med til at gøre en god arbejdsplads endnu bedre", mener Henning Hansen, inden han lod sig hylde på sejrsskamlen flankeret af Bjarne Elneff og Pawel Prochera.

Se grandprixvideo

Mærk stemningen på Vandel Gokart.

I personaleforeningen glæder de sig over, at arrangementet blev en stor succes takket være god opbakning fra kollegerne.

"I personaleforeningens korte levetid har vi allerede været ude at bowle, set ishockey i Vojens og været på fisketur. I dag føjede vi gokart til listen, og vi glæder os naturligvis over, at arrangementet på Vandel Gokartbane blev så vellykket. De sociale arrangementer skal være med til at styrke fællesskabet og arbejdsglæden i BSB Industry, og nu ser vi frem til de næste arrangementer, hvor vi blandt andet skal ud at bowle og holde julefrokost", fortæller Rikke Van Rensburg, inden hun overrakte præmierne til de glade vindere.

Grandprixvindere på Vandel Gokart

Nr. 1 Henning Hansen

Nr. 2 Bjarne Elneff

Nr. 3 Pawel Prochera

Hurtigste omgangstider

Henning Hansen: 55,619 sekunder.

Lukasz Mikiel: 56,704 sekunder.

Pawel Prochera: 56,859 sekunder

Kontakt

Rikke van Rensburg
Customer Service Coordinator

Rikke van Rensburg

Bliv ringet op

Har du spørgsmål om produkter og løsninger, eller ønsker du et uforpligtende tilbud?

Tak for din henvendelse. Vi kontakter dig hurtigst muligt.